Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 14 юли 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 14 юли 2022

Дневен хороскоп – четвъртък – 14 юли 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Труден ден, изискващ изключителна концентрация на внимание. Денят ще ви помогне да реализирате плановете, така че работата ще бъде спорна. Трябва обаче да разчитате на собствените си сили, тъй като не е необходимо да чакате помощ от други. Най-вероятно ще можете да намерите общ език с по-старото поколение.

Телец –Хороскопът обещава малко натоварен ден, един непрекъснат цикъл на безкрайна работа. Но най-вероятно ще успеете да се справите с всичките задачи и дори да направите повече от планираното.

Близнаци – Ако през този ден положите известни усилия да стабилизирате живота си като двойка, отношенията с партньора ви ще започнат да се подобряват. Ако пък продължите с предишния инат, ще имате още повече проблеми. Необвързаните няма да се чувстват в най-добрия период за съблазняване и излизане на срещи.

Рак –Хороскопът ви съветва да не се отклонявате от целите си. Този ден е подходящ за упорита работа. Въпреки това, не се занимавайте с твърде много задачи, отделете време за почивка. Към бюджетът трябва да бъдете по-внимателни. Ако управлявате доходите си правилно, няма да имате никакъв проблем.

Лъв –Този ден удвоява енергията ви, дава ви самочувствие, така че можете да вършите работа с всякаква сложност. Хороскопът обещава такава сила и енергия, че до вечерта няма да остане нито един нерешен проблем, нито една несвършена задача.

Дева –Сега сте в състояние да мислите рационално: Луната в Козирог дава смисъл на всяко действие. Направете нещо полезно, например подредете офиса си или дома си. Този ден ще ви даде сили и решителност да довършите всички започнати работи.

Везни –В този ден ще имате разумен и сериозен подход към живота. Хороскопът предлага да намалите деловата си активност и по-добре да си починете. Прекарайте един ден в спокойна атмосфера, не гонете бърз успех, това не е най-важното нещо в живота.

Скорпион –Днес влюбените ще са по-ревниви от всякога и това от време на време ще дразни човека до вас. Необвързаните трябва да правят това, което им подсказва сърцето, ако искат нещата да се развиват по най-добрия начин.

Стрелец – Необходимо е само правилно да управлявате уменията си на този ден, успехът ви е гарантиран. Ако не сте доволни от начина, по който се развиват отношенията с противоположния пол, поемете инициативата в свои ръце.

Козирог –Въздържайте се от иновации и експерименти. Сега по-добре не се намесвайте в естествения ход на събитията. Предстои много неприятно време, така че има смисъл да се въздържате от инициативи. Желанието за действие е ключът към успешно бъдеще.

Водолей – Ще трябва да разчитате само на собствените си сили, не очаквайте да получите подкрепа и помощ отвън. Във финансов план никога не трябва да поемате рискове, защото в момента, в който най-малко очаквате, ситуацията може да излезе извън контрол.

Риби – Днес ще бъде ден, изпълнен с напрежение, конфликти и спорове. Ще се чувствате зле през цялото време и ще искате да избягате от всичко. Също така този ден толерира суетене и ненужно разсейване, така че е по-добре да се въздържате от импулсивни действия и неразумни разходи.


Съветите на Фортуна

Денят има силна енергия, но човек трудно може да я използва и затова бързо се изразходва. Нужна е повече предпазливост във всичко, бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно спокойствие. Откажете се от всичко, което носи дори и най-малък риск.

Запазете спокойното и миролюбиво благоразположение на духа си. Комуникирайте с хората, но говорете по-бавно и тихо, отколкото обикновено. Старайте се да не проявявате недоволство. Не бива да осъждате никой. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето.

Помислете колко излишни неща имате в живота си. Сега е момента да се избавите от тях. На този ден се активира вътрешната „змия” - изкусителят на всеки човек. Всичко положително и отрицателно у него се усилва многократно. Контролът на поведението в този ден е изключително отслабен, докато инстинктите надминават границите. И под тяхно влияние можете да се сътворят всякакви глупости, но последствията ще бъдат неприятни.

Луната е на празен ход от 07:18 ч до 11:14 ч. да не се предприема нищо важно.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати