Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 14.01.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 14.01.21

Дневен хороскоп – четвъртък – 14.01.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Трудно ви е да сдържате личното си мнение, което често води до емоционални изблици и не се отразява  много добре на взаимоотношенията. Не е необходимо да ставате груби с тези, чиито мнения се различават от вашето.

Телец – Даже обстоятелствата да изглеждат, че са срещу вас, вие ще успеете да намерите своите предимства и ползи. Малко повече оптимизъм и ще успеете да се убедите в това. Благоприятно стечение на обстоятелства ще ви позволи да уредите някои проблеми. 

Близнаци – Хубаво е да прекарате деня в компанията на партньора си. Не е препоръчително обаче да прибягвате до експерименти в любовта. Най-вероятно това ще доведе до нулев резултат или ще стане причина за разочарование.

Рак – Дори и да няма причина за веселие, усмивката не трябва да напуска лицето ви, защото при добро настроение е много по-лесно да се справите с работата си и да устоите на негативизма. Не се сравнявайте с другите. Вие излъчвате своя светлина.

Лъв – Не вярвайте прекалено на другите, защото могат да ви подведат волно или неволно. Възможно е след като внимателно се огледате, изведнъж да откриете, че някой умишлено ви мъти водата чрез лъжи и интриги зад гърба ви.

Дева – Вие сте твърде взискателни както към себе си, така и към другите. Луната днес ви подтиква да контролирате всичко, което се случва наоколо. Трябва обаче да се пазите от темпераментно поведение и вземане на решения.

Везни – На първо място бъдете предпазливи. Денят ще бъде наситен с напрежение, поради което може да възникне лесно конфликт. С близки хора може да се наложи да изяснявате отношения. Не се изключват търканията и с други.

Скорпион – В живота ви няма място за две неща: безсмисленото „може би“ и сляп късмет - те са в състояние да ви подведат. Да разчитате на добра комбинация от обстоятелства и „късмет“ е точно толкова продуктивно, колкото и чакането на добро време край бурното море.

Стрелец – Чудесно време да поемете контрола над ситуацията и да станете лидери. Може да се наложи да защитавате интересите си, да участвате в спор или дори да трябва да отбивате атаките на други хора.             

Козирог – Нараства авторитета ви. Хората виждат във вас човек, на когото могат да разчитат. Някои моменти от този ден ще ви създадат усещането, че различни възможности за бъдещето са отворени пред вас. 

Водолей – Не осъждайте партньора си в липса на инициатива. Понякога безразличието е просто умора, а не липса на интерес към вас. В крайна сметка никой не ви пречи вие да поемете нещата в свои ръце.

Риби – Днес може да станете заложници на собствените си илюзии, да се откъснете напълно от настоящето. Необходимо е да придобиете повече контрол над живота си. В любовта можете да се изявите елегантно.

Съветите на Фортуна

Нещата протичат енергично. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности. Препоръчва се да бъдете активни, но важното е да се концентрирате само върху една - най-важната задача. Занимавайте се с текуща работа и не предприемайте нищо ново.

Не бъдете пасивни. Лошо ще е, ако енергията ви отиде за празни размишления и я пропилеете. Неизползваната енергия може да подрине здравето на човека. Колкото повече енергия отдавате, толкова по-бодри ще се чувствате. Не трябва да се проспива денят в пряк и в преносен смисъл. Пазете се от изблици на агресия - свои и чужди. Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими, поради това мнителни, подозрителни, понякога и коварни, възниква агресивно поведение.  

Луната се движи на празен ход от 11:29 часа чак до 00:18 часа на 16 януари. През целия този интервал не купувайте и не предприемайте нищо важно.                                                                                                                                             


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати