Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 14.02.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 14.02.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 14.02.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ако имате свежи идеи, постарайте се бързо да ги приложите. В противен случай може да ви изпревари някой по-настойчив конкурент. Стремите се към лидерство във всичко, дори във връзката с партньора ви.

Телец – Опитайте се да внесете повече положителни неща в живота си и никога не се обезсърчавайте, тогава всичко ще бъде наред. Мнозина, които отдавна имат установена връзка ще се радват на романтика в личния си живот.

Близнаци – Хубав ден предстои като цяло за представителите на вашия знак. Съдбата е готова да демонстрира своята благосклонност, но зависи как ще се отнесете към това. Може да се съживи и да възкръсне ваша стара мечта.

Рак – Вашият ентусиазъм и жизненост ще ви помогнат да се справите с делата си или със замисленото по-рано. Нееднозначен ден - ще има много причини за вълнение. При някои хубави, при други не толкова.

Лъв – Този ден обещава добро решение за много неща, просто трябва да приложите малко фантазия и да положите усилия. Дори ако животът ви като цяло ви удовлетворява, опитайте да вкарате малко промени в обичайния порядък.

Дева – Вие лесно и елегантно заобикаляте почти всеки труден въпрос, който се появява на повърхността. Обаяние и деликатност използвате добре. Можете да получите това, което искате, без много усилия от ваша страна.

Везни – Не се поддавайте на провокации и бъдете внимателни на обществени места! Денят е отличен в любовен план. Не пропускайте откриващите се възможности. Ако няма такива – създайте ги.

Скорпион – Сега е моментът за всякакви промени. Използвайте енергията на този ден като идеална възможност. Вие кипите от енергия и сте на пика на активността си. Не пропускайте това време, за да реализирате целите си.

Стрелец – Този период ще бъде изпълнен с положителни моменти, интересни разговори и успехи в текущите събития. Опитайте се да презаредите батериите си с положителна енергия и да запазите тази енергия за поне няколко дни. Ще действате ясно и уверено, както винаги.

Козирог – Вместо да обвинявате другите за трудностите си, опитайте се да разберете какво можете да промените в собствения си живот. Винаги започвайте със себе си. Ще бъдете в състояние да преодолеете всички бариери.

Водолей –Почивайте активно, не се захващайте с рутинни задачи днес. Ден за веселие и отдаване на удоволствия. В личните отношения може да се зароди недоразумение, но истинските чувства ще издържат този тест.

Риби – Денят ще мине без сътресения. Всичко ще ви се отдава с лекота, а съдбата може да ви предостави благоприятен шанс. Стига да не се разминете с него. Избягвайте всяка екстравагантност в поведението и външния вид.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Символ на деня е Звездата. Тя ни призовава да вярваме в изпълнението на нашите най-дълбоки желания, защото всичко е възможно, докато надеждата е жива. Ден за съзидание. Благоприятно за започване на нови неща. Успехът ще ви съпътства. Търсете източници на вдъхновение и оптимизъм. Продължавайте да помагате на другите. Не унищожавайте плодовете на надеждата - събирайте плодовете на вярата. Направете преоценка на жизнените си ценности, тогава пред вас ще се открият нови перспективи и нов живот. Не допускайте съмнението да пропълзи във вашата душа.

Ден, в който се осъществява връзка към тайните източници на знание и много неща хората започват да правят интуитивно, несъзнателно.

Имайте вяра в сърцата си, носете надеждата в себе си и отдавайте любов!

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети