Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 14.05.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 14.05.20

Дневен хороскоп – четвъртък – 14.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

Не бързайте и обмисляйте всички действия

Овен - Може да се наложи да вземете на бързо някакви решения. Ако не се чувствате бодри още от сутринта, по-добре да не поемате големи отговорности. В интимните си отношения се постарайте да бъдете нежни и ласкави.

Телец - Днес ще се проявите като доста уважаван авторитет. Тъй като сте спечелили вече доверие, ще се допитват до вас за съвети и мнения. В някои отношения трябва да бъдете по-инициативни.

Близнаци - Днешният ден е по-скоро ден на отвлечени разсъждения, отколкото на конкретни действия. Ако не се контролирате в действията си, може да имате проблеми. Много от вас ще бъдат обзети от романтични чувства.

Рак - В известна степен ще ви обхване нерешителност и колебание. Ще забележите, че вашата самоувереност постепенно се изпарява и отстъпва място на собствената си противоположност.

Лъв - Държите за сега всичко под контрол, но е време да приключвате вече с някои дела. Сегашното ви спокойствие и задоволство за съжаление няма да са дълготрайни. Бъдещите си планове правете грижливо и обмислено.

Дева - Ден, в който могат да се надигнат вашите пороци, страхове и страсти. Пазете се от злото, което се крие не само у другите, но и у вас. Съществува голяма вероятност лесно да се да поддадете на илюзии, измами и заблуди.

Везни - Ако се обръщате за съвети, правете го към хора, чийто професионализъм е безспорен по дадените въпроси. В отношенията с близки или роднини могат да настъпят незначителни спорове, които веднага ще туширате.

Скорпион - Важните въпроси за вас, свързани със семейство, деца, здраве, домашни грижи,  обсъдете и с други хора. Така ще чуете различни гледни точки. Страничното мнение в някои случаи е по-обективно, отколкото собствените ви размишления.

Стрелец - В главите ви се оформят нови идеи, призвани да играят важна роля във вашия живот. Приемайте съветите и предложенията на другите, но първо проверявайте тяхната осъществимост и полезност.

Козирог - Движеща сила през днешния ден ще бъде вашият алтруизъм. Ще се откажете от едни планове за сметка на други. Препоръчва ви се да преминете на по-лека и разтоварваща диета. Избягвайте безсмислените спорове.

Водолей - Като цяло денят е благоприятен. Жизненият ви тонус е достатъчно висок, обаче ще ви липсват стимули. В личните отношения могат да изплуват стари проблеми или разногласия.

Риби - Изгледите са денят да е добър, но с малката уговорка да не се поддавате на никакви провокации и емоционални предизвикателства. Минутната слабост може да ви струва много. Ще ви споходят интересни идеи.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергията на този ден засилва умствените способности, особено добре е да се усвояват нови знания, раждат се нови идеи, намират се решения. Слушайте своята интуиция. В този период е много полезно да посетите своя духовен наставник, човек, явяващ се за вас авторитет и да чуете мнението му по повод вашите насъщни проблеми. Вие обезателно ще узнаете нещо ново, ще видите някой нюанс, който по-рано не сте забелязвали, но който затруднява вашия път към успеха. Не е зле да поработите с книги и други информационни носители. Всяка дейност с текст днес ще даде положителни резултати. Не бързайте и обмисляйте всички действия.

Не трябва да се гладува. Полезно е да се яде зелено грозде. Днес може да ядете сладко, колкото искате. Общият енергиен фон е неблагоприятен за здравето. Препоръчително е да не се допуска физическо, психическо и емоционално претоварване. Болестите, започнали сега са опасни.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп