Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 17.09.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 17.09.2020

Дневен хороскоп – четвъртък – 17.09.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес може да се окажете засегнати от проблеми, които се появяват неочаквано и да изискват вашето време и усилия за разрешаване. Въпреки че може да се окажете под силен натиск, в крайна сметка ще надделеете. Опитайте се да не реагирате твърде прибързано, тъй като може да сгрешите. 

Телец – Днес ще открие, че нещата напредват добре, въпреки трудностите, които биха могли да се появят. Вашите планове ще бъдат реализирани с абсолютен успех и това ще ви достави голямо удоволствие и удовлетворение. С упорита работа и решителност ще успеете. 

Близнаци – Проблемите, които ви безпокоят, особено тези, свързани със семейството, най-накрая се решават, оставяйки ви свободни да инициирате нови проекти. Опитайте се да се съсредоточите върху това, което наистина е най-важно - започването на твърде много неща наведнъж просто ще доведе до хаос. 

Рак – Днес ще почувствате как енергията и динамичността ви се издигат до нови висоти. С планетите на ваша страна е време да предприемете действия. Това ще ви помогне да постигнете мечтите и стремежите си, нещо, което сте се сдържали да правите. 

Лъв – Подхождате активно към вземането на решения. Уверете се, че не оставяте съществено решение до последната минута, защото това само ще създаде проблеми. Вашето семейство и приятели са до вас и винаги ще имате тяхната подкрепа, когато имате нужда от нея. 

Дева – Пригответе се за един изключително конструктивен ден, скъпи Деви! Най-накрая можете да видите нещата ясно и сте готови да поемете нови отговорности. Приоритизирайте проблемите си и ги решавайте един по един. 

Везни – Склонни сте да продължавате да отлагате нещата, да оставяте всичко до последния момент. Трябва незабавно да промените тази стратегия (или липсата на такава) и да се справите с проблемите, когато възникнат. 

Скорпион – Преразгледайте позицията си и се опитайте да възприемете нови и по-ефективни стратегии. Преди всичко не позволявайте това, което казват другите, да ви влияе. Имате склонност да харчите твърде много за неща, от които дори не се нуждаете. 

Стрелец – Съществуват благоприятни обстоятелства за промени както в личния живот, така и на работното място. Дори да има трудни моменти в любовта и връзките, ще имате възможност да ги разрешите по най-добрия начин.  

Козирог – Днес звездите и планетите са на ваша страна! Това ще ви помогне лесно да преодолеете всички предизвикателства по пътя си. Не губете динамичността си дори за миг. Имайте вяра в себе си. 

Водолей – По време на работа изглежда се заплитате в ситуации, които създават ненужен стрес и ви оказват натиск. Запазете спокойствие. Измислете план, който ще ви позволи да се справите с всеки проблем, който ви притеснява. Също така трябва да създадете финансова стратегия. 

Риби – Днес е необходимо да сте тактични в общуването. Нежелателно е да обсъждате чувствителни теми с любимия човек. Обстоятелствата могат да се развият по неочаквани начини. Вашите финанси изискват някакво планиране. 

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА 

Новолуние в 14:01ч в знак Дева.

Представете си, че виждате ярко златисто сияние пред себе си, сякаш свети някакъв източник на светлина. Представете си, че тя ви е изпратена от Бог като източник на любов и творческо съзидание. Представете си, че енергиите, излъчвани от него са живи и изпълнени с творческа сила.

Направете няколко дълбоки вдишвания и издишвания, като си представите, че вдишвате златните лъчи енергията, излъчвани от този източник. Представете си, че тялото ви се изпълва с тези енергии. С тях идва и вашата сила.

Представете си, че правите няколко крачки напред и влизате в светлината. Сега източникът на светлина и енергиите, които тя излъчва преминават във вас.

Кажете на глас или мислено: „Аз съм източникът на Божествената любов, светлина и творческа енергия. Аз съм творец и създател. Създавам реалност с енергиите на любовта и светлината на Бог и го правя за своето и на хората най-висше благо. "

Почувствайте източника на любовта в себе си като опорна точка. Можете да разчитате на него, за да се чувствате силни, уверени и да вярвате, че всичко, което сте планирали, със сигурност ще се сбъдне.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети