Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 14.11.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 14.11.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 14.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Трябва да сте по-гъвкави! Не очаквайте всички да следват инструкциите ви и да кимат с глава на всичко, което казвате. Бъдете играч, който може да прави компромиси. Не трябва да сте твърде взискателни към хората, които обичате.

Телец – Трудностите изобщо не ви плашат. Ентусиазирани сте да решавате сложни проблеми. По-добре е да разчитате на собствените си сили, а не да чакате подкрепа, в много ситуации просто нямате нужда от помощ. 

Близнаци - Емоционалният фон на деня е напрегнат, така че запазването на спокойствие не е лесно. Всяка дреболия може да ви разбалансира. Можете да посветите този ден на решаване на семейни или делови проблеми, уреждане на домашни или професионални въпроси.

Рак – Един добър ден, необикновено щедър на нови възможности. Това е чудесно време за изпълнението на творчески планове. Звездите ви съветват да разчитате основно на интуицията и собствените сили.

Лъв – Ще бъдете еднакво успешни в свободните творчески занимания и деловите рутинни процедури, въпреки че в последните със сигурност ще успеете да внесете някакво творческо начало. Някои от днешните ситуации могат да напомнят за близкото минало.

Дева – Денят изисква самодисциплина и воля за справяне с трудностите, които носи. Всички прояви на мързел и лекомислие сега са особено опасни. Не е желателно да се решават финансови въпроси, особено когато става дума за значителни суми.

Везни – Денят ще е добър, ако не бързате. Щом постигнете първите  успехи, настроението ви ще се подобри. Може да има неочаквани срещи, които да ви развеселят. Възможно е да възстановите някои стари връзки или приятелства.

Скорпион – Не отлагайте разрешаването на сложни задачи - колкото повече отлагате, толкова по-трудно ще бъде да го направите. Ако не бързате, ще намерите начин да постигнете най-важните цели. Не давайте лесно обещания, ще ви бъде трудно да ги изпълните после.   

Стрелец – Добро време за индивидуални начинания. Не можете да бъдете напълно застраховани срещу неочаквани обрати, но все пак поради собствения си късмет или подкрепата на надежден партньор/приятел, неприятните изненади, които могат да се появят, ще бъдат сведени до минимум.

Козирог – Денят няма да бъде лесен. Там където предпочитате да действате открито, трябва да бъдете хитри, за да избегнете нежеланата намеса на други хора във вашите дела. Трябва малко търпение: скоро всичко ще се промени, ще се чувствате много по-уверени.

Водолей – Препоръчва се да се съсредоточите върху завършването на вече започналите дела и да не се втурвате в овладяването на нови направления. Желателно е да въведете окончателен ред и яснота в любовните контакти, да разрешите въпроси, свързани с пътуване, обучение или децата.

Риби – Интуицията много ще ви помага днес. Вие ще се отличавате със съобразителност по отношение на всякакви практически въпроси, както ловкост и гъвкавост в действията си.  Следобед е възможно да се появят проблеми, свързани с работата или някои задължения.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Външната среда е по-динамична, ще има раздвижване в делата и отношенията. Луната, която е в знака Близнаци, ще внесе разнообразие и доза позитивизъм в ежедневния живот, ще добави общителност, мобилност, лекота, гъвкавост, игривост и ще настрои към активно търсене на информация, знания, спокойно поведение, паралелни ходове и други хитри маневри. Всеки ход, мисъл и шега ще имат свой подтекст.

Денят е като огледало. Отразява нашите мисли, действия и вътрешна същност. Емоционалната атмосфера е нестабилна, което носи изблик на прищевки и капризи, променливо настроение.

Днес има нехармонични планетни аспекти, поради което се препоръчва да не насрочвате важни срещи, да избегнете пазаруването, да бъдете внимателни с личните си вещи, парите и да се пазите от загуби. Не правете сцени на ревност.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати