Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 15.07.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 15.07.2021

Дневен хороскоп – четвъртък – 15.07.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Трябва да контролирате гнева / агресията си днес. Ще бъдете пълни с енергия, но трябва да държите „огъня“ си под контрол, за да запазите енергийното си ниво. Освен това избягвайте да консумирате пикантна храна, тъй като това може да повлияе неблагоприятно на стомаха ви.

Телец – Ще бъдете податливи на егото си. Старайте се да бъдете по-дипломатични и тактични с околните. Пригответе се за отстраняване на неизправности в работата или у дома. Превозното средство или нещо друго може да изискват ремонт или някакво допълнение.

Близнаци – Днес ще работите по приоритетите, така че важните работи да приключат навреме и да можете да постигнете целта или крайния срок. Вероятно ще протегнете ръцете си и към тези, които се нуждаят от вашата помощ.

Рак – Въпреки че ще се концентрирате върху работата, която имате да вършите, все пак близките ви ще бъдат във вашите мисли и намерения. Може да се наложи да изслушате някои критики. Избягвайте да се занимавате сериозно с тези неща.

Лъв – Позитивните вибрации са ви обградили днес и ще се чувствате чудесно. Ще бъдете доволни от всичко. Колкото по-ентусиазирани сте, толкова по-добре е за вас. Ще поддържате баланс между професионалния и личния живот. 

Дева – Днес ще работите с чувство за отговорност. Ще бъдете по-сериозни в работата си. Ще ви потърсят да помогнете за решаването на някакъв проблем. Всичко ще върви гладко в личния ви живот. Следете внимателно диетата си.

Везни – Потиснатостта може да ви безпокои през целия ден. Старайте се това да не попречи върху работата ви. Може дори да ви натоварят с допълнителни отговорности. Бъдете по-внимателни при харченето на пари днес.

Скорпион – Отпуснете се, останете позитивни и се опитайте да поддържате много добри отношения с колеги и приятели, тъй като те могат да ви осигурят подкрепа. Денят изглежда по-скоро интелектуален, отколкото романтичен. Всичко ще си дойде на мястото и денят ще завърши с добра нотка. 

Стрелец – Тъй като сте ентусиазирани, ще се представите много добре на работното място. Трябва да вършите дейности, които ви карат да се чувствате добре, а не само рутинна работа. Предприемайте практически подход към всичко и не реагирайте прекалено.

Козирог – Внимавайте за здравето и настроението си днес. Възможно е да не можете да дадете всичко от себе си, за да работите, поради здравословни проблеми или неразположение. Днес обаче трябва да избягвате да бъдете импулсивни и да се опитате да анализирате ситуацията, преди да реагирате на нея.

Водолей – Днес може да се чувствате много уморени, така че не трябва да предприемате дейности, които могат да ви натоварят. Ако се налага, потърсете подкрепа. Трудният работен ден може да повлияе и на личния ви живот.

Риби – Сърцето ви може да се опита да управлява главата ви в този труден ден. За да придобиете контрол над себе си, трябва да практикувате йога или медитация. Ако атмосферата на работното място не е приятна, вземете кратък отпуск и се отпуснете.

Съветите на Фортуна

В този ден силата на казаните думи се увеличава многократно. И точно сега може да се появи желание да говорите много, но е изключително важно да следите речта си. Ако сте провокирани към излишен разговор - не се поддавайте. Също така, не участвайте в клюки, измислици и особено в осъждане на други хора. Всички думи, белязани от дисонансни енергии, много бързо ще доведат до нежелани последствия и за този, който ги е казал.

Трябва да се помни, че всичко, казано в този ден, както добро, така и лошо, може да се осъществи много бързо. Ако не сте сигурни, че думите ви ще донесат само полза - по-добре е да замълчите. Тъй като думите днес притежават сила, положителните утвърждения са особено ефективни, а молитвите много бързо ще намерят отговор.

И ако все пак изтървете някоя негативно заредена дума, незабавно я неутрализирайте с помощта на положителната й енергийна трансформация.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети