Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 15.08.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 15.08.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 15.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Старайте се да останете спокойни, независимо какво се случва. Това не е лесен ден, но всички възникващи проблеми и трудности са временни. Сега е важно да се въздържате от необмислени думи и дела. Бъдете търпеливи, гледайте как ще се развият събитията - скоро ще стане ясно как да действате.

Телец – Денят обещава мир и спокойствие, но само ако не създавате конфликтни ситуации. Този ден няма да донесе дългоочакваните промени, но все пак ще имате възможност да направите първите стъпки към целта си. Важно е да не надценявате способностите си и спокойно да приемате помощта, която ви се предлага.

Близнаци – Този ден ще бъде много интензивен и продуктивен, а в много отношения и приятен. Ще имате възможност да реализирате собствените си амбиции, отдавна създадени планове или да постигнете признание за своите заслуги. Доверете се на съдбата.

Рак – Хората около вас сякаш ви провокират в конфликти, така че проява на малко егоизъм изобщо няма да ви навреди. Не се доверявайте на онези, в които не сте сигурни. Не се суетете, опитвайки се да докажете на всички, че сте прави, действайте в съответствие с обстоятелствата.

Лъв – Днес вашето самолюбие ще ви накара да се държите малко егоистично, което може да отблъсне от вас хората. Внимавайте какво казвате, защото думите ви могат да бъдат възприети неправилно. В деня на пълнолунието следете кръвното си налягане.

Дева – Правилните решения, взети навреме, ще ви позволят да постигнете много, не само да решите собствените си проблеми, но и да помогнете на другите. Вашите действия са уместни и навременни и следователно ще бъдат правилно оценени.

Везни – Денят ви носи самоувереност. Луната във Водолей ви прави по-чувствителни, отворени за общуване. Флиртувайте, запознайте се - всичко е във вашите ръце. По време на пълнолуние умът ви става твърде активен, така че са възможни проблеми със съня.

Скорпион – В този ден може да се появят затруднения от финансов характер, но като цяло ще върви добре. Вие ще успеете във всички преговори и срещи, ако можете да бъдете едновременно упорити и коректни. Не са изключени приятни изненади.

Стрелец – Нещата ще ви се получават добре. Оптимизмът ви е напълно оправдан. Възползвайки се от покровителството на звездите, ще можете да постигнете много. Ще откриете възможности там, където другите сякаш не ги забелязват.

Козирог – Денят ще разкрие добри възможности за онези, които са готови да положат усилия за решаване на професионални и лични проблеми. Основното нещо е да не губите контрол над ситуацията и да имате активна позиция. Препятствията, които ще възникнат по пътя ви, със сигурност ще бъдат лесно преодолени.

Водолей – Днес сте ентусиазирани и целеустремени. Своевременно изпълнение на набелязаните планове. Сериозното и отговорно отношение към всякакви въпроси ви помага да направите приятно впечатление на другите.

Риби – Налице е жизнен спад в деловата активност, опитайте се да не планирате нищо важно за този ден. Доверете се на собствената си интуиция - съветите дори идващи от надеждни хора, могат да бъдат напълно безполезни.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

ПЪЛНОЛУНИЕ в 15:30ч. Възникват емоционални противоречия и повече капризи в поведението. Този фактор е по-вероятно да засегне всички, чиито дейности са свързани с услугите. Днес също е препоръчително да общувате внимателно с жени от различните поколения. Намаляват жизнените сили, възможни са проблеми със здравето – основно със сърдечно-съдовата система и храносмилането.

Критичен ден (някои го смятат даже за сатанински), време на плътски изкушения и астрални битки, грехове. На този ден се активира вътрешната „змия” - изкусителят на всеки човек. Всичко положително и отрицателно у човек се усилва многократно. Контролът на поведението в този ден е изключително отслабен, докато инстинктите надминават границите. И под тяхно влияние можете да се сътворят всякакви глупости, но последствията ще бъдат неприятни. Основното изкушение на този ден: чувство за власт над другите хора. Необходимо е да се практикува всякаква форма на аскетизъм.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати