Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 15.10.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 15.10.2020

Дневен хороскоп – четвъртък – 15.10.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Положителният планетарен фон трябва да ви помогне да осъществите плановете си с относителна лекота. Сега е моментът да се възползвате максимално от талантите си. Върховното ви самочувствие ще вдъхновява околните. 

Телец – На работа нещата вървят гладко. Внимавайте да не правите необмислени действия или да поемате големи рискове. Имате склонността да затъвате в детайли и с това създавате допълнителни проблеми за себе си там, където ги няма.

Близнаци – Това е ден, в който планетарният фон е поддържащ и вашите енергийни нива са високи, така че се възползвайте максимално от него. Вземете живота в ръцете си и направете онези промени, които знаете, че са необходими и които отлагате от известно време. 

Рак – Търпението и спокойствието са от съществено значение днес, защото имате много работа за вършене, а нямате много време, за да го направите и Вселената също изглежда не си сътрудничи в момента с вас.

Лъв – Действайки по рационален и обмислен начин, ще можете да се противопоставите на всичко, което ви подхвърля животът и въпреки това да изпълнявате задълженията си. Във връзката ви изглежда всичко върви добре и това ще ви бъде източник на сила по отношение на предизвикателствата, пред които сте изправени другаде.                       

Дева – Днес звездите ви се усмихват благосклонно. Това в комбинация с вашето собствено динамично и бунтарско отношение означава, че можете да направите някои значителни промени в живота си днес.

Везни – Вероятно мнозина ще се почувствате изтощени с напредването на деня, както психически, така и физически, тъй като всеки път, когато решите един проблем, на негово място се появява някой друг.                             

Скорпион – На работа всичко се получава както сте планирали, така че няма причина да се разстройвате. Отпуснете се, докато нещата вървят добре. Не предприемайте прибързани ходове, които могат да отменят цялата ви добра работа.

Стрелец – Днес нещата се развиват бързо и това може да ви дезориентира и да ви отклони от курса. Всеки грешен ход, който предприемете днес, може да се окаже фатален. Затова се уверете, че сте подготвени и че оставате реалисти - с двата си крака здраво стъпили на земята.

Козирог – На работа се опитайте да се придържате към графика си и да не изпускате от поглед целите си. Преди всичко избягвайте да се заплитате във въпроси, които не ви касаят пряко. Може да се окажете в неприятно положение.

Водолей – Отсега нататък ще трябва да наблюдавате думите и действията си много повече. Лесно е да изпаднете в недоразумение и да се окажете изправени пред ситуация, която далеч не е много приятна. Старайте се да държите нещата под контрол и всичко ще се получи добре.

Риби – Днес ще се изправите лице в лице с някои проблеми и ще ви отнеме много енергия, а мисълта ви ще бъде напрегната, за да намерите решение. Що се отнася до връзката ви, това е ден, изпълнен с романтика и любовни моменти с партньора ви.  

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Спокойствието и уравновесеността е естественото състояние за този ден. С усмивка правете това, което по-рано сте правели с напрежение. Важни дела не предприемайте. Вършете само това, което е неотложно, останалото пак отложете. Обезателно се препоръчва да посветите времето на отдих и съзерцание. Не трябва да правите нищо, което е свързано с разрушителни действия като късане на цветя, чупене на клони или друго.

Енергията на деня е много благоприятна за всички хора, които са настроени позитивно и носят любов и светлина в сърцето си. Ще ви се отдава буквално всичко, което е свързано със съзидание и е за благото на себе си и другите хора. В този ден може да получите даже изцеление от нещо – практически от само себе си, без вашето пряко участие.

Ако се настроите на една вълна с благоприятната енергия на деня, ще положите основата за добри промени в живота си в близко време, при това ще стане без вашето практическо участие – енергията на Твореца, която протича през вас, ще сътвори нужните промени.                                      


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати