Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 16.01.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 16.01.20

Дневен хороскоп – четвъртък – 16.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Луната в дома на отношенията ви подтиква да изисквате повече от другите или да мислите, че се изисква твърде много от вас. Може да имате неприятни срещи с досадни хора. По възможност ги избягвайте, за да не ви извадят от равновесие.

Телец – Няма нужда да се съмнявате в себе си, вие сте на правилния път. Не чакайте пасивно нещо прекрасно да се случи с вас. Вземете инициативата в свои ръце. Имате добри перспективи пред вас.

Близнаци – Засилва се интересът ви към социалния живот. Появява се желание за общуване с хората, за установяване на нови запознанства. Но в контактите си трябва да бъдете повече предпазливи и внимателни.

Рак – Дръжте се уверено и в никакъв случай не се отказвайте, дори ако ви се струва, че обстоятелствата са по-силни от вас. Причините за вътрешни вълнения и терзаене може да бъдат финансови или нещо, което все още не сте изпълнили.

Лъв – Скоро ще може да се върне всичко в нормално състояние. Можете да изберете да се върнете обратно към сигурността или да продължите напред към растеж. Не надценявайте възможностите си. Използвайте шансовете си, но не рискувайте.

Дева – Мобилизирайте всичките си сили, за да се справите със задачите си в действие. Разчитайте повече на собствените си сили и по-малко на помощта на околните. Ако не се поддадете на емоциите, нещата около вас ще се разрешат благополучно.

Везни – Възможно е да има противоречия между това, което искате и това, което другите очакват от вас.  Опитайте се да намерите баланс между собствените си нужди и очакванията на другите.

Скорпион – Трудно ви е да стоите на едно място, тъй като има много задачи за вършене. Чувствате се по-добре, ако сте постоянно в движение, но се опитайте да не се претоварвате поради излишна активност. Помнете само, че не бива да се излагате на ненужен риск.

Стрелец – Може да имате забавен и интересен ден. Чувствайте се свободни да се отпуснете и най-накрая се предайте на прищявките и страстите си. Звездите обещават благоприятно развитие на събитията за вас.

Козирог – Не очаквайте бързи резултати. Ключът към успеха е търпението. Има смисъл да се вслушвате в съветите на други хора, но помислете дали трябва напълно да ги следвате. Сами вземайте решенията си.

Водолей – Изпитвате неустоимо желание за свобода. Не е лесно да се принудите да следвате нечии инструкции, да изпълнявате задължения, рутинни задачи. Необходимо ви е да изпитате нещо необичайно, което ще освежи възприятията ви.

Риби – Концентрирайте се върху задълженията си и се пазете от необмислени действия. Бъдете по-прагматични. Ако следвате този път, ще внесете хармония в личния си живот. Днес е подходящо време да сте по-близо до семейството си, да се грижите за близките, да участвате в техните дела.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Това е ден на мъдростта и получаване на нови знания. В главата ви могат да се появят оригинални решения и нови идеи, могат да ви дойдат брилянтни решения на стари проблеми. Увеличават се способностите на човек за творческо и духовно обновление. Идеално време за усвояване на нови знания. Изведнъж могат да се появят нови възможности.

Активен ден. Не губете време за празни разговори, борете се с мързела, в противен случай енергията на деня ще се обърне срещу вас. За започване на нови дела, особено сериозни, не е благоприятно.

Добър ден за медитация върху сакрални символи, янтри, мандали. Чрез сънищата идват Божествени откровения. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети