Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 16.04.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 16.04.20

Дневен хороскоп – четвъртък – 16.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Не започвайте важни и сериозни дела

Овен – Денят за мнозина ще е труден. Стремите се бързо да изпълните всичките си задачи. По-добре е да проявите малко търпение, така ще избегнете много проблеми. Малки недоразумения могат да възникнат, но те няма да донесат осезаеми вреди, ако не дадете свобода на емоциите.

Телец – Днес интуицията не е на ваша страна, което означава, че не трябва да бързате да вземате трудни решения, да инвестирате големи пари или да правите окончателни заключения. Не участвайте в обсъждането на въпроси, които не са свързани с вас. 

Близнаци – Може да ви е малко по-трудно, отколкото сте очаквали. Възможно е някои хора, които са ви подкрепяли или обещали нещо, да не спазят думата си. Бъдете устойчиви на неприятностите. След мрака винаги настъпва светлина.

Рак – Този ден носи много силни противоречиви емоции, а дори и тези, които обикновено запазват спокойствие, трудно ще се справят с тях. Ако проявите мъдрост и търпение, определено ще бъдете възнаградени за това. Не забравяйте, че вашето семейство и близки винаги ви подкрепят.

Лъв – Неподходящ ден за делова комуникация, обсъждане на въпроси, свързани с работата, бизнеса, парите и имуществото. Дори в двусмислени ситуации ще вземете правилните решения. Околните ще ви търсят за съвети, които така или иначе няма да последват.

Дева – За съжаление за някои от вас денят ще премине не толкова добре. Някои представители на знака ще изпитат разочарование и ще трябва да се сбогуват с дадени илюзии. По-късно ще успеете да видите нещата по по-различен и спокоен начин.

Везни – Малки трудности са възможни, но като цяло денят не е толкова лош. Някои от проблемите ще решите много бързо. Луната ще ви помогне да проявите най-добрите страни на вашата природа.

Скорпион – Много грешки могат да бъдат избегнати, ако сте внимателни, не изпускате от поглед малките неща и вземате само балансирани решения. Помнете, че всичко, което се случва в живота ви, е за по-добро бъдеще. 

Стрелец – Избягвайте да общувате с онези, които ви дразнят и се стремете да прекарате известно време с тези, с които се чувствате комфортно. Както знаете „излишните“ килограми са много по-лесни за натрупване, отколкото да се освободите от тях, така че внимавайте с диетата.

Козирог – Денят за мнозина няма да мине без трудности. С ентусиазъм обаче си вършите работата и постигате задоволителни резултати. Сега не е време да се отдавате на мимолетни удоволствия. 

Водолей – Колкото по-внимателни сте към детайлите, толкова по-големи са шансовете за успех. Също така този ден е подходящ за семейни дела, комуникация с близки, укрепване на взаимоотношенията.

Риби – Денят обещава да бъде спокоен, страстите ще бъдат заменени от по-практични интереси, свързани с парите, дома и т.н. Днес Луната препоръчва да не извършвате необмислени действия. 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Кармичен ден. Ден за разрушение на старото, коренни реформи, преобразования и промени. Енергията е силна и тежка. Препоръчва се да се отправя към мирни цели. Пазете се да не се поддавате на чувства като гнева и злобата. Ако ви се прииска с някого да поспорите, по-добре недейте. Това крие много опасности. Избягвайте да форсирате събитията, да встъпвате в конфликти, да се товарите с чуждите проблеми. Всички предложения добре трябва да се анализират.

Добре е да се разчистите с дълговете си, да завършвате започнатите дела, да оправяте стари грешки. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Не започвайте важни и сериозни дела. Сега сексът е противопоказен, тъй като подкопава здравето. В личните отношения е възможно да се проявят чувства като ревност, завист, обида, претенции поради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, имайте предвид, че няма да бъдете разбрани правилно.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати