Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 16.05.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 16.05.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 16.05.19 - Tribune.bg
Снимка:

Добре е да се изпече хляб, да се приготви храна, да се направи някаква вещ за дома

Овен – Денят изисква отговорност. Може едновременно да се занимавате със старите дела и да планирате нови. Постарайте се да направите всичко, което зависи от вас, за да не разочаровате хората, които чакат реални резултати.

Телец – Няма да е лесно да намерите общ език дори и с тези, с които се разбирате обикновено добре. Причина за спор може да стане от всяка дреболия. Ако възникнат конфликти, вие направете всичко възможно да възстановите мира.

Близнаци – Вероятно усилията на повечето от вас ще се съсредоточат върху някакъв личен проблем, който е от първостепенно значение за вас. Едва ли е възможно напълно да се избегнат трудностите, но те няма да бъдат сериозни.

Рак – Може да срещнете препятствия, но няма да се откажете от това, което сте си поставили за цел. Денят символизира собственическо отношение към живота, което означава, че някои от вас ще се стремят самостоятелно да разпределят благата и да използват хората за свои интереси.

Лъв – Вероятно днес ще ви е трудно да организирате деня си. Не се отклонявайте от планираното и не се съмнявайте в силата и способностите си. Ще успеете да разчупите леда в отношенията ви с някого. Възможни са малки парични постъпления.

Дева – Избягвайте претоварванията и излишествата, днес те са особено вредни за вашето здраве. Ако видите, че някой се умилква около вас и се опитва да спечели вашата симпатия, не му се доверявайте.

Везни – Днес ролята на наблюдателя е по-безопасна от ролята на активен участник в събитията. Полезно е съзнателното уединение, избягване на контакти. Позволете си да правите това, към което ви призовава сърцето, а не да се грижите за това, което ще се случи след това.

Скорпион – Това не е най-добрият ден за обсъждане на лични въпроси, споделяне на вашите тайни и преживявания. За съжаление всичко, което казвате, може да бъде използвано после срещу вас. Внимавайте с кого общувате!

Стрелец – Събитията от този ден могат да играят важна роля в живота ви. Затова не бързайте с решенията или действията. Вероятно вашите цели и приоритети ще се променят, а в някои случаи и нагласите ви към нещата.

Козирог – Вие сте решителни и неуморни. Изглежда, че можете да се справите с абсолютно всичко. С решителният си подход вие вдъхвате доверие. Мнозина ще ви уважават за вашата упоритост. Не се стремете да впечатлите другите, вие вече сте "на върха".

Водолей – Първата половина на деня е по-благоприятна за общуване, нови запознанства, делови и лични срещи. Това е време на нови идеи и необичайни действия. Следобеда ще е по-напрегната атмосферата.

Риби – За много от вас събитията от този ден ще бъдат източник на вдъхновение. Бъдете внимателни обаче следобед. По това време ще ви бъде трудно да устоите на изкушенията. За физическото и психическото здраве днес са вредни всякакви експерименти и излишества.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 17:55 ч - Добре е да се посвети времето на дома и семейството, както и на благотворителност - може да се дава милостиня, да се правят подаръци, да се изпълняват молбите на други  хора. Отнасяйте се към другите така, както бихте искали те да се отнасят към вас и тогава ще намерите спокойствие, любов и радост. Бъдете милосърдни и състрадателни. Молитвите отправени сега, ако са искрени и не вредят на другиго, обезателно ще се сбъднат.

След 17:55 ч – Могат да се повтарят едни и същи проблеми, ситуации, изискващи осъзнаване на миналото. Денят е неудачен за всички дела. Не се препоръчва да се занимавате с отговорни дела и да се започват нови. Болести възникнали в този ден трудно се поддават на лечение. Добре е да се изпече хляб, да се приготви храна, да се направи някаква вещ за дома.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети