Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 16.07.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 16.07.2020

Снимка:

Вслушайте се във вътрешния си глас

Овен – Имате много задачи за вършене, както винаги, но вие държите здраво фронта. Съдбата ви е под ваш контрол засега. Оптимизмът ви е завиден, но това ще ви помогне много. Добре е да намирате време и за отдих и релакс.

Телец – Денят ще е благоприятен и хармоничен. Звездите са готови да подкрепят желанията и плановете ви. Рискувайте умерено. Вeчерта прекарайте в спокойна домашна или приятелска атмосфера.

Близнаци – Не предприемайте нищо важно за днешния ден. Жизненият ви потенциал не е на високо равнище и ще ви е трудно да се справите с всичко. Работата ще я вършите без охота и малко насила.

Рак – Ще бъдете делови и контактни, което ще ви донесе съответните дивиденти. Мнозина от вас ще се държат доста предизвикателно. Не забравяйте, че дипломатичността играе важна роля по пътя към успеха.

Лъв – Добро време за работа над себе си. Необходимо е да има съизмеримост между възможности и желания. Подценяването е също така опасно, както и надценяването. Бъдете скромни, въздържани и спокойни.

Дева – Космическият барометър днес обещава попътен вятър за действията ви. Съхранете спокойствието си и не се поддавайте на никакви изкушения. Не ставайте небрежни и своеволни, съобразявайте се с желанията на партньора си.

Везни – Добър момент да завършвате започнатите дела, а важните срещи и контакти пренесете за друго време. Не бива да забравяте, че не всички хора се отличават с висок морал и етични принципи. Пазете се!

Скорпион – Денят може да ви поднесе малки сюрпризи. Някои ваши дела могат да се отложат за неопределено време. Не се увличайте да флиртувате на работното място! Това може да урони авторитета ви или да донесе неприятности.

Стрелец – Отделете повече внимание на текущите дела и избягвайте нови действия и инициативи. На работното място може да се окажете въвлечени в нежелани спорове между ваши колеги. Не го допускайте!

Козирог – Денят ще открие нова страница за вас, но никога не се знае как ще завърши. В работата ви е възможно да възникнат незначителни пречки, които ще съумеете да преодолеете с повече упоритост и воля.

Водолей – Старайте се този ден да го прекарате спокойно. Не се стремете към лидерство и не хабете напразни усилия да доказвате своята правота. Вършете всичко сами без да се доверявате на посредници.

Риби – Време на относително спокойствие, почивка и спокойно съзерцаване на настоящето без всякаква излишна активност. Не пренебрегвайте вътрешния си глас, който ще ви подскаже накъде трябва да поемете.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден за размишления, медитация, самовглъбяване, пасивност, посветен на вътрешния мир на човека. Вслушайте се във вътрешния си глас, размислете върху своето възприятие за света и ще получите нови сили.

Не е толкова важен видът на дейностите, които се извършват, колкото темпа на работа. Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разум да се влага.  Действайте равномерно. Не хвърляйте напразни сили, не правете излишни движения. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията.

Намалете общуването и активността. Нови дела не е добре да се започват, но могат да се довършват старите. Активните дела няма да донесат сега положителен резултат, но могат да нарушат вашето равновесие и спокойствие, затова е добре да прекарате деня тихо и да го посветите на себе си.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още