Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 17.01.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 17.01.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 17.01.19 - Tribune.bg
Снимка:

Да се посвети времето на семейството и на благотворителност - може да се дава милостиня, да се правят подаръци

Овен – Идеално време за комуникация, учене и работа с информация. Влиянието на Луната ще ви донесе желанието да овладеете знанията, информацията, да улесни процеса на обучение, да ви позволи да се изразявате по-свободно и по-убедително.

Телец – Ако през последните дни сте били твърде сериозни, сега можете да си позволите да се държите по-разкрепостено. Вашите желания и планове се променят бързо, засилва се жаждата ви за нови впечатления.

Близнаци – Не отлагайте важни бизнес срещи и преговори. Благоприятно за установяване на контакти. Не пренебрегвайте мнението на другите и се съобразявайте с това на близките ви. Оздравителните процедури проведени в този период ще дадат добри резултати.

Рак – Всичко планувано  за този ден ще мине успешно. Колкото по-полезни неща правите, толкова по-добре ще се чувствате. Вероятно ще има приятни събития в семейството или ще получите  новини за някой от близките ви.

Лъв – Очакват ви много неотложни дела. Всички ваши начинания ще бъдат съпровождани  от емоционален подем. С лица на ръководни постове сега можете смело да дискутирате по важни въпроси. Избягвайте да правите големи разходи.

Дева – Запазете спокойствие и се старайте да не влизате в излишни конфликти. Хармонията на деня не трябва да се разваля с разправии и спорове. Не всеки ще може да оцени вашите идеи. Важно е вие да обърнете внимание на детайлите.

Везни – Денят ще е плодотворен, в който може да постигнете много неща. Не са изключени интересни предложения, които на пръв поглед изглеждат много привлекателни. Но преди да отговорите, внимателно проверете условията.

Скорпион – Взимате много  присърце всичко, което се случва, повече от обикновено се притеснявате за дреболии, които не са чак толкова важни. Възможни са дребни недоразумения, разминавания, закъснения, но без сериозни последици. 

Стрелец – Внимавайте да не надценявате своите възможности. Използвайте шансовете си, но не рискувайте. Сега трябва да имате чувство за мярка, за да избегнете прекомерни разходи и прибързани решения, които могат да доведат до загуба.

Козирог – Подходящ ден за делови преговори и обсъждане на важни въпроси. Може да попаднете на хора, които да се заинтересуват от вашите идеи и планове. Възможно е с подкрепата на съюзници да постигнете повече от очакваното.

Водолей – Чувствате неустоимо желание за свобода. Не е лесно да принудите себе си да следвате инструкциите на някого, да изпълнявате задължения, да се занимавате с рутинни задачи. Имате нужда да изпитате нещо необичайно, което да освежи възприятието ви за света.

Риби –Вие сте активни и неспокойни, претоварени от противоречиви идеи и е трудно да решите какво да правите по-напред. Въздържайте се от дела, които изискват твърде активни действия. Не разпилявайте енергията си в различни посоки.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 14:00 ч добре е да се посвети времето на дома и семейството, както и на благотворителност - може да се дава милостиня, да се правят подаръци, да се помага на други  хора. Отнасяйте се към другите така, както бихте искали те да се отнасят към вас и тогава ще намерите спокойствие, любов и радост.

След 14:00 ч енергията на деня носи повече осъзнатост, по-ясно започваме да виждаме перспективите и целите пред себе си. Благоприятно е да сте сред хора, за групова работа, за провеждане на курсове – по-лесно се усвояват знанията. Добре е в работата си да внесете нещо ново, за да може Вселената да ви подпомогне със свежа енергия. В противен случай скоро ще усетите проблеми. Подходящо е да оправите отношенията с тези, с които сте били в конфронтация. Ако получите спазъм в ръката, значи правите нещо неправилно.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети