Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 17.06.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 17.06.21

Дневен хороскоп – четвъртък – 17.06.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Не захвърляйте започнатия проект. Усилията ви няма да останат безуспешни, дори резултатите да се забавят и външната ситуация да показва друго. Внимавайте само да не допускате грешки на работното място.

Телец – Днес денят ще е много ползотворен за вас, поставете си ясна цел и вървете към нея, ще успеете – не се съмнявайте. Но не позволявайте на никого и нищо да ви разсейва и отклонява от изпълнението на вашите намерения. 

Близнаци – Бихте могли да започнете да прилагате някои стари планове, идеи. Все пак от време на време е нужно да правите малки почивки, в противен случай до края на деня ще започнете да се дразните от всякакви дреболии. 

Рак – Може да изпитате вдъхновение и да имате творчески подем. Използвайте всяка възможност да проявите своите таланти и способности. Постарайте се да обмисляте внимателно това, което казвате, не хвърляйте думите си на вятъра.

Лъв – Ако имате неприятности днес, приемайте всичко без излишни емоции. Не давайте обещания, които няма да можете да изпълните. Непременно завършете деня с разходка, която ще възстанови душевното ви спокойствие.

Дева – Ще успеете да свършите или да реализирате някои от заплануваните и започнати вече неща. Това ще подобри и настроението ви. Може да се заемете с реанимация на стари приятелства. Енергията на деня благоприятства подобни мероприятия.

Везни – Намирате се в състояние на относителна хармония и вътрешно спокойствие. Така успявате да владеете ситуациите и взаимоотношенията си. Не избързвайте в нищо. Влагайте повече разум в действията си.

Скорпион – Днес обстоятелствата може да не се окажат успешни за вас, но това не означава, че трябва да изоставите всичките си планове. Ще намерите начин да ги реализирате, макар и не веднага. Важно е да подберете правилните съюзници. 

Стрелец – Звездите ще са на ваша страна, обстоятелствата ще се наредят благоприятно във ваша полза. По-добре да не отлагате нещата. Първата половина на деня дава шанс за постигане на по-добри резултати. 

Козирог – Твърде е възможно да се стигне до разногласия и спорове. Старайте се да не се поддавате на емоциите. Ако запазите спокойствие, тогава вероятно ще можете да намерите компромиси, за да предотвратите по-сериозен конфликт. 

Водолей – Избягвайте всякакво претоварване и излишества, днес те са особено вредни за вашето здраве. Ако видите, че някой се умилква около вас и се опитва настойчиво да спечели вашата симпатия, не бързайте да му се доверявате.

Риби – В началото на деня ще се почувствате емоционално по-неустойчиви, но после може да ви стане по-леко. Пестете енергията си, не се насилвайте да правите нещо, което не ви се прави. Ако решите да предприемете нещо, бъдете предпазливи.

Съветите на Фортуна

Денят е сложен. Добре е да бъдете гъвкави и да не се съпротивлявате на промените, в противен случай могат да възникнат усложнения. Днес е благоприятно да се отървете от всичко, което е старо и излишно и ви дърпа назад. Благоприятно е да се покаете, да се освободите от греховете, да простите, да пуснете старото, да кажете сбогом на онова, което остава назад. Добре е да се освободите от неприятни спомени. Могат да възникнат нерешени проблеми, да напомнят за себе си стари дела или да се случат непредвидени събития, затова е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не трябва да им се оставя време за развитие.

Втората половина на деня, ако сте уморени от някои трудни взаимоотношения, от които е крайно време да се отървете, сега е подходящо време да го направите. Същото важи и за нещастната любов. Освободете сърцето си от този човек и разчистете пътя пред себе си, за да може да привлечете вашата истинска половинка в живота.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети