Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 17.10.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 17.10.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 17.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят е тежък енергийно. От сутринта ще почувствате известно напрежение, емоционални преживявания, лутане. Много е полезно днес да направите почистване. Въпросът е не само в това, че ще помогне да се разсеете от негативните мисли, но ще можете да освободите излишната енергия.

Телец – Труден ден. Бъдете търпеливи и запазете спокойствието си, в противен случай ще правите грешки, които ще бъдат трудни за коригиране. Не се поддавайте на провокации, опитайте се да вземете всички важни решения сами - имате достатъчно знания и опит за това, освен вашата интуиция.

Близнаци – Съсредоточете се върху текущите дела. Денят е много по-подходящ за тях, отколкото да поемете нещо съвсем ново. Най-неприятното е, че трябва да започнете да действате твърде бързо, просто нямате време да видите каква е реалната ситуация.

Рак – Не се поддавайте на провокациите на другите. Не се стъписвайте при агресивността от тяхна страна, денят има тежка енергия и това разбунва духовете. По възможност по-малко общувайте и търсете уединението.

Лъв – Не давайте обещания, не поемайте задължения, не сключвайте сделки и още повече, ако са свързани с пари. Това е много важно. По-добре в днешния ден да нямате нищо общо с финансите. Избягвайте неприятните хора днес.

Дева – Опитайте се да бъдете умерени във всичко и бъдете внимателни. Избягвайте да влизате в спорове и конфликти. Почистването на пространството около вас ще помогне да се изчисти енергийният фон.

Везни – Препоръчително е да сте сами, но ако не е възможно, тогава поне ограничете комуникацията с другите. Слушайте само приятелите си и онези, в които наистина вярвате. На този ден има голям риск да попаднете под влиянието на другите, да станете жертва на измамници и крадци.

Скорпион – Внимавайте да не носите ценности със себе си в този ден, тъй като са възможни загуби и кражби. Отменете всички срещи.  Трудно ще се постигне взаимно разбирателство между вас и други хора, така че не очаквайте нещо добро от подобни събития. Но конфликтите са почти сигурни.

Стрелец – Мобилизирайте всичките си сили, за да се справите със задачите си в действие. Имате на лице някои проблеми, но трябва вие самите да намерите начин как да ги разрешите и да не разчитате особено на чужда помощ.

Козирог – Ако не прекалите с емоциите, нещата около вас ще се разрешат благополучно. Придържайте се днес към правилото: “мълчанието е злато”. Колкото по-организирани и дисциплинирани бъдете, толкова по-малко влияние ще ви окажат неблагоприятните тенденции.

Водолей – Ще имате да решавате не малко проблеми, при това се препоръчва да действате самостоятелно, без да очаквате странична помощ. Резултатите ще бъдат добри, ако и вие бъдете упорити и настойчиви.

Риби – За да се предпазите максимално от неприятности, опитайте се да прекарате деня сами или поне по-малко общувайте. Повечето хора днес са изпълнени с негативизъм, могат да се вкопчат във вас заради всякакви дреболии. Съществува и риск да попаднете под влиянието на другите.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергиите са много променливи и в много от случаите те определят нашето поведение и реакциите на ставащото. Необходимо е да се избягват спорове, да не се засягат чувствата на другите хора. Най-добрата форма на общуване е компромисът. Следете какво говорите. Днес е недопустима дори най-неволната лъжа. Нужно е да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност.

Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, за разчистване на вехтории и ненужни вещи.  Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети