Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 17.12.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 17.12.20

Дневен хороскоп – четвъртък – 17.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Научете се да се контролирате и не вземайте никакви важни и отговорни решения под влияние на импулса. Винаги отделяйте време, за да успокоите ума си и да подредите чувствата си и чак тогава да действате.

Телец – Правете това, което можете да правите бавно и съсредоточено. Не се нагърбвайте с много неща едновременно. Идеите, които ви идват са много добри и вие сте в състояние да вдъхновите другите да ви подкрепят или последват.

Близнаци – Днешните ви планове може да бъдат възпрепятствани, което ще се отрази на настроението ви. Ще успеете да направите добро впечатление на някой, който ще засили интереса си към вас.                        

Рак – Днес рационалната страна на вашето същество ще триумфира над емоционалната страна. Ще ви бъдат предоставени огромно разнообразие от възможности и би било непростима загуба да ги пропуснете.   

Лъв – Съсредоточете се върху текущите си дела и не се разсейвайте. Насочете енергията си в правилното русло. Приятел или колега ще ви дразни напълно, но се опитайте да не реагирате. В последния момент ще успеете да избегнете неприятности.                 

Дева – Приятен и хубав ден, който можете да прекарате по най-добрия начин. Не се страхувайте от трудните неща, можете да се справите с всеки проблем. Разпределете делата (задачите) си предварително. Някои или нещо ще ви вдъхнови за нови търсения или подвизи.

Везни – Трябва да бъдете внимателни. Дайте предимство на тези въпроси, които трябва да се решават бързо, тук и сега, а не на дългосрочните. Само тогава денят ще завърши успешно. Не забравяйте да използвате уменията си за бързо неутрализиране на всичко, което ви притеснява или ви създава дискомфорт.

Скорпион – Трудно е да се каже, че късметът със сигурност ще бъде на ваша страна, но денят обещава да е добър за Скорпионите като цяло. Ще получите цялата помощ, от която се нуждаете - най-важното е да я поискате.

Стрелец – Философското отношение към всичко, което се случва, ви помага да запазите спокойствие и търпение в трудни ситуации и да успеете да видите нещата от към по-добрата и светлата страна.

Козирог – Като цяло много добър ден – събитията се развиват съобразно вашите очаквания. Неочаквана и случайна среща ще бъде много приятна за вас. Може да си намерите нов приятел или дори да се влюбите. 

Водолей – Търсете през деня възможност за почивка, релакс, за да предотвратите нервно напрежение и в бъдеще нервен срив, ако не сте в състояние да дадете на тялото си пълноценна почивка сега.

Риби –Н ищо няма да постигнете, докато не решите какво точно искате. Избягвайте да се втурвате от едната крайност в другата, така няма да спечелите нищо. Проверявайте качеството на храната, има вероятност да се натровите или да получите най-малкото стомашни проблеми.               

Съвети на Фортуна

Символ на деня е Дървото на познанието за доброто и злото. Ден на информацията. Луната ни открива достъп до сакрален информационен поток. Обикновено в този ден човек узнава и доброто, и лошото.

Време за избор и приемане на добре обмислени решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. Избягвайте както колективната работа, така и местата, където има много народ.

Ден за укрепване на семейните връзки и за занимания с домашните дела. Пасивността, уединението сега се препоръчват. Хубаво е в този ден да се търси прошка, да се оправят грешки, да се търсят загубени вещи. Главното е да се съблюдава хармония във всички сфери.

Всички архаични езически култури са имали набор от определени текстове, чрез които са се обръщали към небесната владетелка Луната. Чрез молитви, изричания и мантри човек е можел да установи връзка с лунната енергия и да влезе с нея в непосредствен контакт. Молитвата, съответстваща на лунната енергия през днешния ден е:

 „Отче наш, ти който си в небесата! Да се свети името Твое, да дойде царството Твое, да бъде волята Твоя, както на небето, така и на земята. Хляба наш насъщен дай го нам днес и прости ни дълговете наши, както и ние прощаваме на нашите длъжници. Не ни въвеждай в изкушение, но избави нас от лукавия, защото са твои и Царството, и силата и славата сега и во веки веков. Амин!“                                                                                                                                                                                                                                                                                                            


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати