Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 18.02.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 18.02.21

Дневен хороскоп – четвъртък – 18.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Опитвате се да постигнете всичко наведнъж, бързате да получите желания резултат възможно най-бързо. Това може да доведе до грешки. По-добре бъдете внимателни и обмислете всяка стъпка.

Телец – Съсредоточете се върху решаването на практически проблеми: с тях се справяте най-добре. Може да има препятствия по пътя ви, но определено ще намерите начин да ги преодолеете. На вашата находчивост и изобретателност може само да се завижда.

Близнаци – Може да имате нови интересни идеи, реализирането на които ще разкрие вашия творчески потенциал. Успехът ще дойде чрез взаимодействие с други хора, колективни усилия, партньорско сътрудничество.

Рак – Сутринта е подходяща за комуникация, обсъждане на всякакви въпроси. Следобедът ще бъде по-предизвикателен. Умората започва да се натрупва и ви прави раздразнителни, нетърпеливи и лесно избухливи.

Лъв – Поддържайте оптимистично настроение. Помислете за следващите си стъпки и цели. Не поставяйте прекалено високи изисквания към партньора си. От вашата прекомерна взискателност ще се почувства зле.

Дева – Трудно е да се концентрирате върху нещо, появяват се много нови задачи, които постоянно изискват внимание, това ви изнервя. Опитайте се да запазите спокойствие. По вашите сили е не само да се справите със ситуацията, но и да я използвате във ваша полза.

Везни – Денят ви носи някои изненади и ви кара да промените плановете си. Настроението ви се променя много по-често от обикновено. Понякога се ядосвате или се обиждате от дребни неща, на които друг път не бихте обърнали внимание. 

Скорпион – Не особено ефективен ден. Може да се чувствате изтощени поради напрегнатата работа. Така че това води до психическо напрежение. Натовареността ви може да създаде проблеми със здравето.

Стрелец – Денят не е лишен от трудности, но те няма да ви изплашат. Често се налага да търсите собствените си пътища към целта, защото доказаните методи са неефективни. Препоръчително е да прекарате вечерта спокойно.

Козирог – Днес  събитията не се развиват толкова бързо, колкото бихте искали. Някои неща дори трябва да бъдат отложени за неопределено време. Можете да правите дългосрочни планове, да ги обмисляте, да обсъждате с хора, на чийто опит имате доверие.

Водолей – Нещата са в застой, но това не пречупва духа ви. Може да възникнат някои проблеми, но те няма да ви накарат да се откажете от започнатото. Лесно е да направите добро впечатление; достатъчно е да действате естествено и спокойно.

Риби – Днес трябва да стъпвате предпазливо, когато става въпрос за въпроси, свързани с делата ви/бизнеса. Не вземайте никакви решения прибързано. Не се отдавайте на спекулативни дейности или поемане на рискове. 

Съветите на Фортуна

На 18 февруари в 12:45 часа Слънцето се премества в тайнствения знак Риби. Слънцето символизира принципа на волята, индивидуалността, източника на независима дейност. Намирайки се в Риби, способства за създаването на илюзии, смесвайки външното и вътрешното възприятие на света. Това е времето на пауза и вътрешна работа за извършване на скок във външния свят, когато Слънцето ще влезе в знака Овен от 20 март.

Това е доста труден ден, не бива да се претоварвате физически и емоционално. Днес е добре човек да се покае, да поиска прошка, да отиде на църква. Като цяло този ден може да се счита за един от най-добрите дни по отношение на покаянието и духовното развитие, така че би било идеално да се съсредоточите върху вътрешното духовно развитие, да поискате прошка от Бог. Запалете свещ или камина и си представете как всички ваши оплаквания, недоволства и всичко, което гризе и измъчва душата ви, започват да горят в огъня. Трябва да се освободите за потока от нова и чиста енергия. Ако човек се концентрира добре върху пламъка на огъня, тогава може да се получи голямо откровение. Също така на този ден всякакви ритуали за пречистване с огън са много ефективни.                                                                                                                                                                                                                                                                           


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати