Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 18.03.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 18.03.21

Дневен хороскоп – четвъртък – 18.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят е хубав като цяло. Шансовете за успех са добри, особено ако имате надеждни съюзници или приятели, към които можете да се обърнете за помощ по всяко време. Ако трябва да вземете решение, използвайте рационален подход, а не емоция.

Телец – Голяма е  вероятността да завършите успешно това, което сте започнали по-рано. Резултатите могат да надминат вашите очаквания. Ще имате добро настроение, а отношенията с другите ще се развиват хармонично и нормално.

Близнаци – Днес ще бъдете в емоционален възход. Вие сте непоследователни, което може да създаде неудобство не само за вас самите, но и за околните. Може да сте прекалено предпазливи в един момент и твърде смели в друг. 

Рак – Заради емоционалното си спокойствие е по-добре да избягвате неподходящи разговори, които носят напрежение. Сведете общуването до минимум. Не претендирайте за нищо и не проявявайте капризи, особено пред партньора си.

Лъв – Днес ще имате силно творческо вдъхновение. Вашите способности и таланти могат да намерят своето приложение. В любовта знаете какво искате и сте готови да направите каквото трябва, за да постигнете желанията си. Важно е да не прекалявате.

Дева – Денят обещава да бъде доста продуктивен. Благодарение на силната си интуиция ще можете да вземете правилните решения. Усещате вече, че препятствията остават назад и всичко започва да се развива с лекота.

Везни – Не се стремете да бъдете харесвани от всички. Никой не може да бъде харесван и оценен от всички. Важното е вие да се приемате, да се харесвате и да цените себе си. Избягвайте да участвате в каквито и да било конфронтации.

Скорпион – Днес трудно могат да се осъществяват вашите замисли. Вие може да обмисляте нови проекти, да правите планове за бъдещето, обаче пригответе се: животът ще внесе своите корективи върху вашите планове.

Стрелец – Трябва да намерете баланса между работата и почивката. Когато денят ви е посветен единствено на работата, разходът ви на енергия не е балансиран, което ви кара да се чувствате уморени и да жадувате храна и напитки, които да повдигнат духа ви.

Козирог – Макар че може да срещнете трудности, влиянието на положителните тенденции ще преобладава. Бъдете отворени да видите добрите възможности. Фокусирайте се върху това, което считате важно за себе си.

Водолей – Някои от свободните представители на знака ги очакват вълнуващи моменти. Обвързаните Водолеи да избягват да флиртуват. Вместо това обърнете повече внимание на вашата половинка. Денят е отреден само за вас.

Риби – Денят е хубав и плодотворен. Нещата може да придобият добро развитие. Свободните представители на вашия знак имат добри шансове да привлекат вниманието на лицата от другия пол. Отдавна мечтаете за нова посока в живота.

Съветите на Фортуна

Денят е пасивен, не благоприятства активните действия. Добре е да се посвети денят на самоусъвършенстване. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела, а как именно ще решите сами. Повече време да се отдели за почивка, общуване с близки и приятели. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи.

Ден на благодат и любов. Полезно е да се направи нещо полезно за цялото семейство или поотделно за членовете му. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Всички действия, които не са насочени към разрушения и нарушение на космическият баланс са благоприятни.

Постарайте се да бъдете внимателни и не се поддавайте на никакви провокации. С търпение и спокойствие се отнасяйте към всичко случващо се. Не давайте личните си вещи на никого. Смята се, че заедно с тях, човекът ще отнесе и вашето спокойствие и късмет.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати