Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 18.04.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 18.04.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 18.04.19 - Tribune.bg
Снимка:

Символ на деня е Колелото на съдбата, което е готово да се завърти отново и само от вас зависи към добро или лошо

Овен – Денят изисква едно основно нещо: да не правите и да не предприемате нищо. Това е най-добрата тактика днес. Гледайте филм, решавайте кръстословица, идете на среща. Прекарайте този ден с удоволствие и разумно, т.е. концентрирайте се изключително върху себе си!

Телец – Днес трябва да сте на строг режим – не само относно парите, но и да пестите силите си. Денят не е подходящ за активни действия, може да почувствате дори спад на енергията, който няма да се отрази добре на мислите и делата ви.

Близнаци – Днес звездите обещават да ви предоставят всички възможности, за да работите ефективно и плодотворно и да обобщите междинните резултати. Този ден е идеалното време да се справите със старите задачи, да ги завършите, за да преминете към следващия етап.

Рак – Днес повечето от вас няма да се чувстват особено добре. Въпреки това делата ви ще се развиват задоволително, дори без вашето участие. Денят не предразполага към активност. Ето ви отличен повод да се отпуснете и да почивате.

Лъв – Звездите на хороскопа ви съветват да сведете енергичната си активност до минимум иначе резултатът може да е обратен на това, което искате да постигнете. Пестете и не хабете сега жизнените си ресурси.

Дева – Днес внимавайте във всичко свързано с материалните ценности и парите. Без приключения и безразсъдни разходи! Хороскопа ви показва, че рискувате да станете жертва на измама или загуби.

Везни – Днес денят може да е труден, но всяко събитие, дори и най-неблагоприятното, в крайна сметка ще може да приключи във ваша полза! Всичко това ще ви накара да се мобилизирате и покажете скритите си резервни сили и способности.

Скорпион –Ще искате да внесете малко ред в живота си и да намалите хаоса, но между „искам” и „мога” има голяма пропаст и вие няма да имате сили да я преодолеете. Когато вземате финансови решения, мислете само с главата си.

Стрелец – Днес животът може да постави няколко неразрешими задачи пред вас. Напъвайки главата си над тях, имате шанс да надминете себе си! Изберете нестандартни начини за действие – обичайните методи няма да са сполучливи.

Козирог –Днес може да изпитвате недоволство не само от другите, но и от себе си. Само ако се вземете в ръце ще успеете да се справите с ежедневните си задължения. Нещо ще приключи и ще отиде в миналото, започва нов етап.

Водолей –През деня ще имате доста поводи да сте раздразнителни, но ще се опитвате умело да го криете, докато някой не ви извади напълно от равновесие. Гневът ви пуснат на свобода, може да е равен на атомна експлозия.

Риби – Как ще протече денят ви до голяма степен ще зависи от това с кой крак сте станали сутринта от леглото образно казано. В каква посока ще потече енергията ви зависи от положителната ви или отрицателна настройка.


СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Символ на деня е Колелото на съдбата, което е готово да се завърти отново и само от вас зависи към добро или лошо. Добър за корекция на миналото и на съдбата. Не се препоръчва да се занимавате с отговорни дела и да се започват нови, тъй като много ситуации се повтарят, връщат се отново като лошо усвоени уроци за корекция, ревизия и промяна.

Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи. Ден за учение и натрупване на информация. Идеален за постигане на хармония.

Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети