Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 18.07.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 18.07.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 18.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

На този ден не трябва да викате, да показвате агресия, да доказвате правотата си

Овен – Въздържайте се от желанието да харчите повече пари от планираните. Навсякъде ви дебнат изкушения. На този ден е по-добре да облекчите напрежението на очите си, да си починете от телевизора.

Телец – Опитайте се конструктивно да изясните недоразуменията с хората, с които са възникнали разногласия. В този ден ще разберете, че сте твърде чувствителни дори към незначителни проблеми.

Близнаци – Слушайте внимателно новините днес - информацията, която получавате, може да ви бъде полезна. На този ден бъдете готови, ако се наложи бързо да реагирате и да започнете да действате. Отпуснете се вечерта в приятна компания.

Рак – Днес може да сте напрегнати, склонни към прибързани решения, илюзии, безполезна загуба на сили и средства. Пазете се от интрига на тайни врагове. Не забравяйте, че семейството е вашият кръст, а домашната среда зависи от вас.

Лъв – В началото на деня трябва да проявите максимална сдържаност, за да не направите нещо глупаво от бързане. Този ден е по-добре да не се вземат сериозни решения, необходимо е да се сте по-сдържани в своето поведение.

Дева – Не е нужно да правите всичко, което сте планирали. Движете се постепенно, без да бързате. Не е необходимо да прекарвате вечерта у дома, днес имате възможност да се забавлявате и да се отпуснете малко.

Везни –  Няма да имате сили да контролирате ситуацията сами. На този ден другите ще ви диктуват идеите и мислите си. Ще следвате друг сценарий, без да се замислите за смисъла на случващото се.

Скорпион – Днес не е най-добрият ден за обсъждане на бъдещи планове, нови проекти и първите стъпки за тяхното изпълнение. Научете се да реагирате по-спокойно. Не прекалявайте с това да хвалите старите си заслуги.

Стрелец – Удивително необичаен ден, но все пак не бива да губите контрол. Особено в края на деня. Не е най-доброто време за романтични срещи.  Ако имате някакви планове, вероятно ще трябва да ги отложите.  Днес са възможни неочаквани разходи, които могат да доведат до ограничени финансови възможности.

Козирог – Помогнете на другите днес и те ще ви бъдат благодарни. Не се поддавайте на различни съмнителни предложения. Съществува опасност от измама. Като цяло ситуацията далеч не е благоприятна по отношение на паричните средства.

Водолей – Днес звездите ви съветват да не бъдете нервни за дреболии, да говорите по-малко, да не хабите излишно енергия. Прекарайте вечерта не с приятели и познати, а сами, възстановявайки вътрешната си сила.

Риби – Няма нужда да се отлага решението на семейните конфликти за дълго време, по-добре е да намерите кураж, за да се разберете и да решите всички недоразумения днес. Препоръчително е да прекарате останалата част от деня в уединение, би било добре да медитирате малко.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Символът на този ден е гълъбът, който носи със себе си мир, хармония, почивка, радост, добри новини. Този ден е изпълнен с много хармонична енергия. Време е да се отпуснете от активните напрегнати дейности. Можете да останете в леглото за по-дълго време, да четете за развлечение и да се разхождате.

Този период е добре да се прекара в спокоен ритъм и да не се напъвате да мислите интензивно. Денят е отреден да помогне за възстановяването на силите. Ако почувствате излишък от енергия, по-добре е да се изпрати в творческото русло, за да не отиде в прибързани и необмислени постъпки. На този ден не трябва да викате, да показвате агресия, да доказвате правотата си. Не действайте предизвикателно.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети