Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 18.11.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 18.11.21

Дневен хороскоп – четвъртък – 18.11.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Избягвайте да се увличате в грешките на другите, тъй като не виждате цялата картина. Най-лесно днес е да влезете в конфронтации. Също трябва да сте по-внимателни и съсредоточени, когато шофирате или работите с опасни машини.

Телец – От една страна може да не искате много от другите, склонни сте да се справяте с личните си нужди и стремежи сами, а от друга страна с противоположните сили Марс-Уран имате проблеми, свързани или с лични, или професионални отношения.

Близнаци – Може да видите нещо, което ви дразни, но не бързайте със заключенията и не започвайте да изказвате мислите си за другите тук-там, без да сте сигурни, че имате правилното мнение, особено на работното място. 

Рак – Може да се почувствате ядосани, потиснати, онеправдани, но не е подходящ ден да се направи нещо по въпроса. Опитайте се да бъдете спокойни и здравомислещи, не се поддавайте на напрежение и не губете самочувствието си. 

Лъв – Днес има допълнително натоварване през деня поради опозицията Марс-Уран, която засяга предимно всички, най-вече чието Слънце, Луна или Асцендент е от 10 до 14 градуса Лъв. По-склонни сте към конфронтация, било с партньора си, колега, приятел или с хора от семейната ви среда. Колкото и да сте ядосани, опитайте се да се държите спокойно. 

Дева – Пълни сте с много интересни идеи и планове. Това е страхотно, но звездите ви предупреждават, че може да се сблъскате със сериозни препятствия. Изобщо не се обезсърчавайте. Дръжте се така, сякаш всичко е наред.

Везни – Бъдете по-малко нервни и не обръщайте такова голямо внимание на житейските неприятности. Научете се да намирате плюсове във всичко, което ви се случва и контролирайте емоциите си.

Скорпион – Звездите ви съветват да мислите повече за себе си, а не за другите. Не се опитвайте да помогнете на всички, които познавате, забравяйки и пренебрегвайки собствените си нужди и планове.

Стрелец – Днес ще имате чудесна възможност да разширите хоризонтите си. Препоръчително е да прекарате вечерта с любим човек. Поглезете се взаимно и не забравяйте да споделите чувствата си. Направете приятна изненада.

Козирог – Денят ще мине както обикновено, но това не е причина да се отказвате от възможностите, които се появяват – не пренебрегвайте интересните оферти. Следобедът ще ви даде шанс да подобрите личните си отношения.

Водолей – Днес много представители на знака ще бъдат склонни да извършват необмислени действия. Звездите не одобряват бързането ви и ви съветват повече да внимавате – може да изпаднете в трудна ситуация.

Риби – Днес мнозина от вас ще бъдат изправени пред труден избор. Отделете време да се посъветвате и не вземайте решения без да се консултирате с вашите близки. Няма да можете да се отпуснете, защото имате много неща за вършене.

Съветите на Фортуна

Енергийно силен ден. Използвайте го за смели и важни начинания и завършете всички сериозни дела, започнати по-рано. Работата, която започва днес, ще бъде реализирана напълно. Днес имате възможност да коригирате и променяте плановете си. Не давайте обещания, ако не сте готови да ги изпълните.

Избягвайте пасивния начин на живот. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път. Физическата работа и действия са полезни. Днес трябва да се обръща внимание на всякакви сигнали, съвпадения, знаци.

След 16:40 часа енергията се променя. Пазете се от инциденти, травми, кавги. Не вземайте прибързани решения, първо „премерете седем пъти“. Мислите трябва да бъдат контролирани, да се говори по-малко, да не се хвърлят думи на вятъра.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати