Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 19 януари 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 19 януари 2023

Дневен хороскоп – четвъртък – 19 януари 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Успехът ще дойде от отговорното и интелигентно администриране на вашите ресурси, както и от умението да организирате. Обичате да давате съвети на хората и да им помагате да намерят посока в живота си – понякога дори без да ви питат.

Телец – Днес по-добре загърбете финансовите спекулации и се опитайте да отложите разходите, които сте планирали. Ще бъдете изключително енергични и ще успеете да направите голяма част от това, което сте си поставили за цел.

Близнаци – Ако искате да кажете нещо на партньора си, давайте му съвети, но не и заповеди. Опитайте се да подновите връзката си. И двамата имате нужда от това. Пазете се от нечестиви мисли и действия!

Рак – Днес ще осъзнаете, че имате много важна мисия през този период, която ще трябва да изпълните, поради което ще положите всички необходими усилия в това отношение. В емоционален план вашият партньор ще се нуждае от вашата подкрепа при проблемите, пред които е изправен.

Лъв – Денят носи известна стагнация и нещата, които искате да постигнете, може все още да не се случат. Егоцентричното поведение на някой близо до вас много ще ви подразни. Може да изпитате малко напрежение, но това е нещо временно.

Дева – Днес ще трябва много внимателно да премерите думите си и да се опитате да обяснявате нещата много спокойно, за да не нараните някой около себе си с откровения си начин на казване на истината. Ще се организирате много добре, поради което ще имате време и за личните неща.

Везни – Днес всичко ще ви върви добре, така че не пропускайте възможностите, които ви очакват. „Търпение“ и „спокойствие“ трябва да бъдат девизите ви днес и разберете, че понякога прекаленото мислене разваля магията на всичко.

Скорпион –Днес трябва да се справите с емоционалното натоварване. Имате склонност да търсите игла в купа сено, но по-добре се научете да приемате нещата спокойно и да избягвате стресови ситуации. Оставете егото си настрана.

Стрелец – Ще имате ден, пълен с откровения. Звездите ще покажат на мнозина нови посоки. Приемайте нещата такива, каквито са и не се опитвайте да променяте посоката, в която вървите. Може дори да става въпрос за професионална преориентация.

Козирог – Ще видите, че хората около вас имат повече лица, отколкото сте предполагали. Крайно време е да „почистите“ около себе си. Днес ще сте склонни да казвате точно това, което мислите и ще успеете да демонстрирате отново своята зрялост.

Водолей – Четвъртък ще ви повлияе положително. Поставили сте си някои цели и не трябва да се отклонявате от тях, ако искате да се движите с пълна скорост към успеха. Ще се почувствате романтично привлечени към човек от приятелската ви среда.

Риби – Отдавна лелеяна мечта дреме дълбоко във вас и има нужда да бъде целуната, за да бъде събудена от сън. Бъдете предприемчиви и смели. Едва ли ще имате по-добра възможност, защото ще почувствате повече енергия и устрем от всякога.                                             

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Постарайте се да не зацикляте над конкретни жизнени проблеми. Не изразходвайте напразно сила и енергия. Отворете всичките си сетива. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, около вас. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Медитирайте! Именно днес може да получите всички знания, които са ви нужни, да разберете направлението, в което трябва да се движите.

Може да срещнете хора, да попаднете на книга или филм, да дочуете случаен разговор, които ще ви дадат необходимата насока и всичко необходимо, което да ви помогне как да подобрите живота си по най-добрия за вас начин. Не отхвърляйте това, което съдбата ви предлага днес. Полезно е да се слуша музика, да се общува с природата, с близки хора, с роднини.

Луната се движи на празен ход от 12:10ч до 21:13ч. Периодът е неблагоприятен за придобивки, за важни дела и нови начала.

 *Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено 

 


 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети