Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 19.03.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 19.03.20

Дневен хороскоп – четвъртък – 19.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен - Денят ще се окаже добър, ако бъдете сдържани. Не се изнервяйте заради дреболии. Емоциите, с които човек не може да се справи, стават причина за грешки и действия, за които после да съжалява.

Телец  – Днешният ден не е особено ефективен. Жизнената ви енергия е леко снижена, затова избягвайте натоварването. Някои неща ще ви се получават по-трудно, ще се наложи да влагате повече усилия.

Близнаци- Ще имате енергиен прилив, ефективността ви ще се засили. Изобщо не се съмнявайте в крайния успех на днешните начинания. Прекарайте вечерните часове релаксирайки в тиха и спокойна среда.

Рак- Днес не е подходящ ден за предприемане на действия, така че обмислете всичките си възможности. Утре ще се почувствате по-добре и ще гледате по различен начин на нещата.  Пазете се от кавги с представители на противоположния пол.

Лъв - Побързайте да приключите със старите дела и да се заемете с нови планове. Бъдете внимателни към здравето си. Не правете резки движения, избягвайте напрежение и натоварване върху гръбначния стълб.

Дева - Днес ще са необходими повече усилия и време, за да завършите нещата, които дълго време отлагате. Ако сте последователни и трудолюбиви, ще можете да доведете до край каквото сте започнали.

Везни - Не трябва да се поддавате на психологическия натиск и шантажа от страна на близки хора. Ще почувствате, че започва някаква промяна в живота ви. Вътрешната интуиция ще ви подскаже как да действате нататък.

Скорпион - Като цяло този ден ще бъде благоприятен и за да не губите времето и енергията си за дреболии, препоръчително е да го планирате от сутринта. Късметът ще бъде ваш спътник. Ще почувствате защитата на висшите сили.

Стрелец - Не участвайте в приключения, това може да ви струва много. Избягвайте празното и безсмислено общуване с хората около вас. Проветрявайте по-често стаите и не забравяйте за превантивните мерки.

Козирог - Голямо значение за успеха на вашите работи ще има точното време на предприемане на всичко, което ще правите. Ролята ви днес ще бъде разпределена между тази на добрия „съветник” и „спасителя на ситуации”.

Водолей –Помислете, преди да кажете нещо. Всъщност днес дори една необмислена дума може да се обърне срещу вас. Управлявайте емоциите си и не влизайте в конфликти. Защо да си създавате допълнителни проблеми?

Риби – Настроените ви ще бъде променливо като пролетното време. Да се отървете от меланхолията, ще ви помогне да се потопите в любимата си работа или хоби. Насладете се на простите радости от живота, умейте да откривате красотата около себе си.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Пасивен ден, посветен на вътрешния мир на човека. Хубаво е да се прекара в уединение и размишления. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията.

Това е ден за съсредоточаване и самовглъбяване. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо.

Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разсъдливост. Препоръчват се очистителни процедури. Противопоказно е физическо натоварване, тъй като всяко такова води до енергийно изтощение.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети