Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 19.08.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 19.08.2021

Дневен хороскоп – четвъртък – 19.08.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Овен Обстоятелства днес изискват да проявите повече организираност и да заемете конструктивна позиция. Голяма е вероятността да срещнете добри възможности, които не бива да пропускате.

Телец Само така, ако чакате, нищо няма да постигнете. Започнете период на вътрешна реорганизация. В семейството ви могат да настъпят някакви незначителни промени или да се сдобиете с нови придобивки.

Близнаци Добрата организация на делата ви днес ще спомогне за по-добрите успехи. Сега е подходящо за решителни действия и за въпроси от финансов характер. По-малко критикувайте околните.

Рак Днес развихрете фантазия и проявете творческо начало, което да вложите в работата си и личните взаимоотношения. Домашните грижи внасят известно безпокойство в живота ви. Необходимо е да се избавите от тягостните мисли.

Лъв Във ваше лице някои хора ще намерят човек, на когото могат да доверят тайните си. Вие обаче сте настроени по-скоро механично да общувате с околните. Препоръчително е да ограничете контактите си.

Дева Избягвайте местата с присъствие на много хора. Откажете се от отговорни встъпления, дори не изказвайте собственото си мнение. По-добре да прекарате вечерта вкъщи и да си подсигурите активна почивка.

Везни През днешния ден ще изпитате смесени чувства, които ще оформят във вас един вътрешен напрегнат монолог. Трудно ви е да претеглите и отсеете всички предимства и недостатъци и изпадате в колебания.

Скорпион В днешния ден се забелязва стремеж да блеснете пред противоположния пол и желание да се представите в най-добра светлина. Силното физическо привличане към някого ще задържи мисълта ви през целия ден.

Стрелец Излишъкът от енергия няма да ви остави спокойни. Ще ви води мимолетното настроение. Неочаквано за вас може да се решат някои въпроси, които отдавна са ви измъчвали. Избягвайте екстравагантното поведение.

Козирог Внимавайте да не преминете тънката граница на личните взаимоотношения, които и без това са на път да се пропукат. Снижете чувството си за собственост и се помъчете да се изпълните с хармония.

Водолей Ще ви се открие добра перспектива, но само от вас зависи как ще я възприемете според моментното си настроение и дали ще се възползвате от нея. Често обичате да правите обратното на това, което се иска или очаква от вас.

Риби Внимавайте с кого се събирате днес, защото общуването с неподходящ човек ще окаже директно влияние върху чувствата ви и ще повлияе върху настроението ви, което и без това не е много стабилно.

Съветите на Фортуна

За решение на важните въпроси ще ви помогне засилената интуиция днес, но се пазете от измами, особено жените. Възможно е някои обстоятелства да се окажат непонятни за вас. Вибрациите на деня предразполагат към мечтателност и витаене в облаците. Не бързайте да вземате важни и съдбоносни решения сега. За  мнозина психологическото състояние ще се окаже мъчително, тъй като може да изпитате меланхолия, депресия. Уязвима е психиката. Други пък обратното ще бъдат в приповдигнато настроение. Бъдете предпазливи в агресивна среда.

Днес е подходящо за уединение  и да се помолите за себе си и близките си, да бъдете спокойни, нека мъдростта преобладава над чувствата. Състраданието и милосърдието са основата на този ден. Колкото повече добри неща правите за другите, толкова по-скоро всичко ще ви се върне стократно, и обратно, ако не сте милосърдни днес, ще изпаднете в немилост пред Вселената.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати