Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 19.09.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 19.09.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 19.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света по нов начин

Овен – Още от рано ще трябва да съставите дневните си планове. Колкото по-организирани и дисциплинирани бъдете, толкова по-добре ще се справите. Приближавате се към целта, но се движите много по-бавно, отколкото бихте искали.

Телец – Денят изисква решителност и постоянство. Старайте се да не прекалявате с емоциите и всичко ще се нареди благополучно. Спомнете си правилото: “мълчанието е злато”. Ако отивате на покупки, вземете си съветник, тъкмо ще имате и приятна компания.

Близнаци – Влиянието на положителните тенденции се забелязва в личните взаимоотношения: те стават по-хармонични и дълбоки. Сега можете да намерите общ език с тези, които не сте се разбирали преди.

Рак – Всичко е сложно, но не чак толкова, че да не можете да се справите. Жизненият опит, знанията, придобити по-рано, ще ви помогнат – благодарение на тях ще намерите изход от ситуациите.

Лъв – Не изчерпвайте енергийните си ресурси с тежка и неприятна работа. Не се обграждайте с хора, които не са съпричастни с вашите чувства. Някои хора няма да одобряват вашите действия и ще изразяват мнението си по не най-тактичния начин.

Дева – Мобилизирайте всичките си сили, за да се справите със задачите си в действие. Тежката физическа активност е нежелана, особено следобед. Също така не трябва да взимате важни решения: те едва ли ще са правилни сега.

Везни – Дръжте се по-уверено и в никакъв случай не се отказвайте, дори ако ви се струва, че обстоятелствата са по-силни от вас. Необходими са смелост и решителност. Взаимоотношенията с най-важните за вас хора са непостоянни и променливи. Това ви прави нервни.

Скорпион – Енергията на деня ще ви избави от илюзиите и ще ви даде възможност реално да погледнете на света около себе си. Много неща ще ви се изяснят и ще придобиете съвсем ново виждане за тях.

Стрелец – Днес интелектът ще властва над чувствата. На този ден става възможно да се разрешат много проблеми. Трябва да се използват възможностите, които ви се предоставят. Можете да поемете малък риск.

Козирог – Време е да оставите след себе си съмненията и да се придвижите към целта. Добър ден за обмисляне на планове, за нови идеи. Съществува и възможността за получаване на напълно неочаквани бонуси или подаръци.

Водолей – Денят ще премине в положителен ритъм. Конфликти и неприятности не се очакват. Добро време за нови начала. Това не означава, че трябва да захвърлите всичко на половина и да се захванете за нови дела.

Риби – Не трябва да започвате нищо маловажно, по-добре е да се фокусирате върху решаването на текущи проблеми. Могат да се започнат нови неща, но само ако старите вече са доведени до своя логичен край. Ако не, побързайте да ги изпълните.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света по нов начин. В него може да постигне вътрешно преображение. Трябва съзнателно да се отхвърли гордостта, високомерието. Подходящо време за общуване с хора със сродно мислене, чрез което може да се отворят очите ни за много важни неща.

Денят е предназначен за активни, решителни и пробивни действия. Може да се занимавате с всякакви дела, стига да не са скучни и еднообразни. Хубаво е да се вземат важни решения, да се предприемат важни стъпки, особено ако нещата вървят гладко. Не трябва да изпитвате и капка съмнение в правотата си, в противен случай по-добре се откажете. Желателно е повече време да прекарате в къщи, в семеен кръг. Пестете енергията си. Гладуването може да донесе духовно прозрение. Не се препоръчва консумацията на месо, риба.

Този, който успее да се възползва от предоставения му шанс, ще придобие много полезни неща, не само в духовен план, но и в материален. Ако създадете нови отношения, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка.

След 17 ч. не започвайте нищо важно.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети