Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 19.11.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 19.11.2020

Дневен хороскоп – четвъртък – 19.11.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Добре е да се направи нещо полезно за цялото семейство

Овен – Първата половина на деня е подходяща, за да завършите старите неща. Бъдете внимателни следобед. Не бързайте да вземате решения по отношение на личния си живот: едва ли ще бъдат успешни. Дайте си време да го обмислите спокойно. Възможно е да видите ситуацията в различна светлина.

Телец – Можете да избегнете проблеми, ако действате внимателно, не бързайте с важни решения. Понякога ще възникват разногласия, но все пак ще намерите правилния тон, ще разберете какво се иска от вас.

Близнаци – Бъдете внимателни следобед. Фокусирайте се върху важното и звездите ще ви помогнат да свършите нещата. Възможни са неочаквани новини. Денят е идеален за всякакви удоволствия, както за душата, така и за тялото.

Рак – Очаква ви натоварен ден, но до края му ще почувствате удовлетворение. Спокойствието и хармоничните отношения с хората ще имат благоприятен ефект върху състоянието ви. Ако имате нужда от релаксация или емоционална подкрепа, ще я намерите у дома, сред приятели и семейство.                                 

Лъв – Изпълнението на задачи, които изискват отговорност и упорита работа, ще бъде лесно за вас. Способността да се намери правилното решение в трудната ситуация със сигурност ще помогне. Открити сте и уважавате чуждото мнение, стремите се към справедливост.

Дева – Възникване на спорове е вероятно през деня. Понякога вие сами ще ги провокирате: например, като давате съвети, които никой не е поискал, правите коментари, които не се харесват, а понякога просто дразните другите. 

Везни – Не е лош ден. Можете да постигнете успех в много неща. Чарът ви често ще помага. Хората с готовност ще изпълняват молбите ви, ще ви подкрепят в много начинания и ще се стараят да ви угодят.              

Скорпион – Следобед мнозина ще почувстват неразположение. По това време е по-добре да не планирате нищо досадно. Отпуснете се, възстановете се; след това ще се почувствате много по-весели и ще осъзнаете, че сте готови за нови подвизи.

Стрелец – Денят обещава добри шансове за хората от вашия знак. Чувствате се уверени и отворени за нови идеи. Няма да е трудно да комбинирате няколко дейности наведнъж. Нещо може внезапно да се промени и вятърът на късмета ще задуха във вашата посока. 

Козирог – Ще можете да постигнете всичко, което сте планирали за днес, само ако можете да се съсредоточите върху задачите (проблемите) от особено значение и не се занимавате с второстепенни неща.  

Водолей – Вслушайте се в интуицията си: тя ще ви подскаже с какво да се справите първо. Важно е да избягвате да бързате там, където не е необходимо, но и да не губите време, когато трябва да действате решително и бързо. 

Риби – Сутринта е подходяща за самостоятелна работа. Не се нуждаете от помощ при решаването на важни проблеми, можете да се справите с всичко, което възниква. Следобедът минава спокойно и приятно. Добре е да бъдете инициативни в личните отношения, можете да признаете чувствата си.

Съветите на Фортуна

В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Ден на интуитивното знание и за служене на другите. Девиз на деня: Задоволявайте се с това, което имате, докато се борите за онова, което искате.“ Не трябва да има големи промени днес. Енергията е пасивна. Най-доброто е да се наблюдава и съзерцава, да не се вземат в никакъв случай прибързани решения и действия. Основното е да се прояви малко търпение и да се изчака по-удобен момент.

В семейството може да се прояви кармата. Добре е да се направи нещо полезно за цялото семейство или поотделно за членовете му. Възможно е да имате телепатична връзка с близък човек.

Дава се възможност да реализирате стоящите пред вас задачи. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късметът обезателно ще ви се усмихне.

Цвят на деня – нюанси на синьото

Камък на деня – халцедон, мрамор, тюркоаз

Уязвими са горните дихателни пътища, белите дробове                                                                                                                                                           


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети