Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 19.12.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 19.12.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 19.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен -  Ако решите да изразявате мнението си, не изпадайте в излишни подробности, ограничете се до общата картина. През деня ще бъдете посещавани от различни импулсивни желания, но не бързайте да предприемате нищо.

Телец- Денят няма да донесе значителни успехи. Сега не е време да вземате важни решения. По-добре ще е малко да почакате. Ако имате някакви съмнения, споделете мислите си с доверен човек. Това ще ви помогне да подредите мислите си.

Близнаци- Денят не е толкова лош, колкото изглежда на пръв поглед. Опитайте се да се фокусирате върху доброто и да не се разстройвате поради малките неуспехи. Може да има неочаквана среща и то не особено приятни.

Рак- Може да правите планове, но с повишено внимание, защото сте склонни да надценявате късмета си и да разчитате на подкрепата на звездите, където би било по-разумно да разчитате на собствените си сили.

Лъв-  Втората половина на деня ще премине по-спокойно и плодотворно. Ще бъде лесно да се справите с делата си. Категорично избягвайте провокации и не се поддавайте на първосигналните си импулси.

Дева- Денят е конфликтен. Вие правите нещата добре, успявате да завършите това, което сте започнали по-рано. Успехът е възможен дори, когато не сте го очаквали. И това не е късмет, а естествен резултат от работата ви.

Везни- Повишава се вашата чувствителност и възприемчивост. Старайте се да не допускате нервни сривове и скандали, неоправдани физически натоварвания. Избягвайте конфликтите, тъй като споровете ще ви накарат да се изнервите и ще отнемат от душевната ви енергия.

Скорпион- Началото на деня е доста напрегнато. Появяват се много нови неща за вършене и не с всички е възможно да се справите бързо. Не са изключени дребни недоразумения, поради които няма да е възможно да стигнете до край.

Стрелец- Денят може да е напрегнат. По-добре е да не се отлагат за по-късно важните въпроси и отговорни срещи. Като цяло, много ще зависи от способността ви да действате бързо и съобразително.

Козирог- Днес избягвайте да влизате в спорове и не отговаряйте на провокации. Бъдете разумни и не купувайте неща, които не са ви толкова необходими в момента. Време е да вземете профилактични мерки за здравето.

Водолей- Важно е да запазите спокойствие. Има риск да допуснете сериозни грешки, ако се оставите на емоциите или вземате важни решения под влиянието на импулсивни желания. Пазете си вещите, когато сте на многолюдни места като Молове.

Риби- Пестете жизнените си сили, които леко са намалели. Една промяна на обстановката ще ви повлияе значително добре на ума и тялото. Ще се почувствате прекрасно в обществото на близки или приятели.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Бъдете активни и действени във външен план, а вътрешно запазете спокойствие. Може да ви се стори, че хората сами създават спорове, конфликти и провокират скандали. В този ден е необходимо пълно съсредоточаване върху най-важния проблем за вас и търсенето на необходимите източници на знания за решаването му.

Избягвайте да спорите, да се поддавате на чувства като гнева и злобата. Не е желателно да има прояви на агресия и войнственост. Избягвайте да форсирате събитията, да встъпвате в конфликти, да се товарите с чуждите проблеми. Не отивайте на места, където има много хора. Голяма е вероятността за ПТП и травми.

Някои решения са лесни, други трудни, но не забравяйте, че вие винаги имате личен избор. Когато смятате, че нямате такъв и се чувствате безсилни, това е всъщност пак вашият избор. Избрали сте сами да се почувствате така. Човек е сбор от изборите, които прави в своя живот. Използвайте мъдро правото си на избор!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети