Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 20.01.2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 20.01.2022

Дневен хороскоп – четвъртък – 20.01.2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Настроението ви ще се променя твърде често, причината може да е вашата непоследователност и нетърпение. Бъдете нащрек, защото сега сте способни да привличате двусмислени ситуации към себе си.

Телец – Разчитайте главно на интуицията и собствените си сили. Можете да получите това, което искате без много усилия от ваша страна. Не е необходимо да слушате съветите на други хора, по-добре е да се доверите на собственото мнение. 

Близнаци – Може да се случат приятни неща или да научите хубави новини. Звездите днес ви подкрепят; опитайте се да извлечете максимума от това. Втората половина на деня се откриват интересни възможности.

Рак – Добре е да не губите време за празни приказки, опитайте се да избягвате дълги спорове. Възможно е в днешния ден да осъществите интересно запознанство, което да се превърне в началото на дълго приятелство.

Лъв – Най-добре не разчитайте само на късмета си. Даже да решите, че държите шанса в ръцете си, недейте да рискувате. С времето ситуацията ще се промени и ще можете да се върнете към това, което имате предвид.

Дева – Недейте да бързате и да си давате зор в нещата, които правите. Това може да доведе до възникване на грешки. Дори да сте напълно уверени в своите решения, трябва да ги преразгледате още веднъж и е по-добре да ги отложите за по-късно.

Везни – По-голямото физическо натоварване или напрегнатата атмосфера могат да застрашат здравословното ви състояние, затова търсете спокойна обстановка и избягвайте хора и места, където е възможно да възникнат спорове и конфликти.

Скорпион – Днес може да имате вълнуващи преживявания, но не забравяйте за здравия разум, така че по-късно да не съжалявате. Избягвайте всякакви крайности в действията и реакциите си. Продължавайте да давате най-доброто от себе си на връзката си.

Стрелец – Време е да се прегрупирате, да съберете сили и да преосмислите тактиката си за по-нататъшни действия. Планетарните аспекти са изключително положителни и ще ви донесат възможност да блеснете.

Козирог – Прекалената самоувереност може да доведе до грешки и неуспехи. Днес можете лесно да пренебрегнете това, което е точно под носа ви или да се объркате в нещо елементарно. За да избегнете неприятности, недейте рискува, заемете се с по-прости неща.

Водолей – Вашият прекомерен ентусиазъм може да доведе до обратния резултат: да предизвикате раздразнение у околните и това ще забави начинанията и действията ви. Ако не се налага да правите нещо важно, по-добре прекарайте деня на спокойствие.

Риби – Старайте се да стоите далеч от хора с негативни енергии, в противен случай ще се претоварите емоционално. Днес сте податливи на чуждо влияние. Не се доверявайте прекомерно, защото може да бъдете измамени.

Съветите на Фортуна

Днешният ден предразполага към пасивност, но може да бъде и тежък. Период на натрупване на впечатления. Изостря се чувственото възприемане на света. Като мотив за постъпките, преобладават емоциите. Емоционалното състояние е нестабилно, а настроението с резки промени без видими причини. Необходимо е да се работи над лошите мисли. Да се съблюдава справедливост, да се оказва подкрепа на нуждаещите се.

Днес светът е нашето огледало – в него се отразява нашата истинска същност, показва ни нашето истинско Аз. Бъдете внимателни към всичко случващо се с вас през този ден. Всичко, което говорят за нас околните е чистата истина. Анализирайте думите, казани по ваш адрес, но не предприемайте никакви действия под влияние на първичните инстинкти. В този ден действителността разтваря очите ни да видим събитията в истинската им светлина.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

HRIST SUNCE IVE VIDIM DA DANAS TREBA VIŠE DA GLEDAM A MANJE DA SLUŠAM. UJUTRO SAMO SAM UPALIO TV I NIŽU SE LAŽNE VESTI KAO NA FILMSKOJ TRACI. PSIHOLOŠKI MOGU DA PROCENIM DA LI JE U PITANJU LAŽ ILI ISTINA.
NA LICU MESTA FENOMENALNO PRIVLAČIM I USMERAVAM MISLIMA POTPUNO MI JE VIŠE NE VAŽNO KO ĆE ŠTA DA KAŽE.


GOSPODAR SVETA

KRALJ NEBA

HRIST SUNCE
20.01.2022 12:18 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати