Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 20.02.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 20.02.20

Дневен хороскоп – четвъртък – 20.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля

Овен - Разчитайте на собствените си сили, в този случай шансовете ви за постигане на успех ще бъдат много по-големи. Не се оставяйте да ви подвеждат другите. Търсете самостоятелни решения на проблемите си.

Телец – Днес няма да ви липсва вдъхновение. Ще бъдете предприемчиви и инициативни, и всички дела ще ви се удават с лекота. Възможно е да имате проблеми от материален характер. Бъдете внимателни, ако управлявате превозно средство.

Близнаци - Днес ще се отдадете на активна работа, голяма част от нея ще е свързана с информация и документи. Прекомерното ментално напрежение може да окаже влияние върху състоянието на вашето здраве. Не се поддавайте на умишлени провокации!

Рак - Вие ще се справите с всички неща,  каквото и да предприемете. Вашите думи сега имат голямо влияние върху другите хора, така че мислете, преди да говорите. Не е изключено да ви направят изненада.

Лъв – Първата половина на деня е по-спокойна и благоприятна. Обърнете по-специално внимание на личните си отношения. Откажете се от авторитарния тон. Търпението и добронамереността ще свършат по-добра работа и ще донесат по-добри резултати.

Дева – Очаква ви позитивен и вдъхновяващ ден. Преговори и разговори ще бъдат по-ефективни през първата половина на деня. Сега става възможно да подобрите отношенията вътре във връзката си. Романтичните чувства ще имат ярък и страстен характер.

Везни – Ако трябва да решавате финансови въпроси, свързани с делата на други хора, трябва да бъдете по-внимателни. Ако пазарувате, не се поддавайте на първото впечатление за нещо, което ви харесва.

Скорпион – Дръжте здраво кормилото на живота. В повечето случаи късметът ще бъде с вас. Можете да постигнете желаното, но трябва да проявите по-голяма увереност в собствените сили, да покажете повече воля и оптимизъм.   

Стрелец – Днес енергията ви е доста силна. Намирате се на прав път, но ситуацията може да вземе странен обрат. Не е подходящо времето за провеждане на важни разговори. Вашата компания навсякъде ще е предпочитана, тъй като сте доста забавни и приятни.

Козирог – Луната увеличава самочувствието ви и ви дарява с жизненост. Не забравяйте да бъдете тактични в поведението. Що се отнася до личния ви живот, днес лесно можете да привлечете вниманието, да завладявате и пленявате.

Водолей – Денят може да бъде добър за вас, ако не зациклите върху личните си проблеми. Подходящо време да захвърлите грижите и да помислите за по-хубави неща. В любовните отношения бъдете внимателни.

Риби – Опитайте се да прекарате първата половина на деня възможно най-спокойно, като избягвате всякакви вълнения и стресови ситуации. Колкото повече преживявате, толкова повече енергия губите. Някои от вас ще станат лесно раздразнителни поради умора.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергийно благоприятен ден. В този ден човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение. Период, в който душевното състояние се отразява на здравето. Полезно е да се слуша музика, да се общува с близки хора, с роднини. Време за домашни занимания, отстраняване на ненужното.

В този ден могат да се проявят емоции, за съществуването на които може и да не подозирате. Да се избягват критиките. Проявявайте тактичност.

Отворете сетивата си! Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля! Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената! Медитирайте! Именно днес може да получите всички знания, които са ви нужни, да разберете направлението, в което трябва да се движите.

Ще срещнете хора, ще попаднете на книга или филм, ще подочуете случаен разговор, които ще ви дадат всичко необходимо, което да ви помогне как да подобрите живота си по най-добрия за вас начин. Не отхвърляйте това, което ви се предлага днес.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп