Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 20.05.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 20.05.21

Снимка:

Овен – Днес е доста активен работен ден. Имате много задължения и неща, които трябва да приключите, така че ще вложите цялата си енергия в решаването на ежедневни задачи. Това е част от работата, която просто не можете да оставите на другите, така че ще се ангажирате малко повече.

Телец – Бихте искали да избягате за малко, да се махнете от всичко. Времето за това още не е дошло, но просто нямате повече търпение. Мисълта на някои е насочена към пътуване. Вместо да губите енергия за мечти, би било по-добре да се опитате да се стегнете и да изпълнявате ежедневните си задачи.

Близнаци – Не е точно идеалният ден за вас. Дали това е фактът, че е средата на седмицата, така че ви е трудно да се приспособите към работните задължения или просто сте недоволни и уморени от всичко, вие знаете най-добре.

Рак – Всякакви дребни неща могат да развалят настроението ви, например бъркотията в къщи може да доведе до кавга с членовете на семейството. Понякога са необходими компромиси. Погрешно е да купувате неща, само за да се утешите - може да се окажете с празни джобове.

Лъв – Като истински работохолик, вие фокусирате енергията си върху работата и вече обмисляте какви стъпки да предприемете, за да осигурите своя успех. Докато сте на работна вълна, хвърлете се в нови начинания, защото все още имате благоприятното влияние на звездите.

Дева – Губите воля и енергия, както и желанието да работите, което почти никога не ви се случва. Не сте много приказливи, но бихте искали да споделите емоциите си с партньора си. Това не е моментът, в който се чувствате особено уверени в отстояването на желанията си. 

Везни – Останете си в вкъщи, ако е възможно. Днес не сте в стихията си за нищо друго. Още преди да започнете каквото и да било, всъщност ще загубите желанието си да работите. Това е просто отминаваща криза, но ако не можете да устоите на чувството на недоволство, останете у дома и се поглезете с една хубава почивка.

Скорпион – Плановете ви могат да се променят в движение, така че не си струва да планирате нещо в този ден, но е по-добре да правите това, което ви поднася животът - да следвате хода на събитията. 

Стрелец – Днес ще бъдете позитивни и оптимистични, тъй като звездите обещават да имат благоприятно влияние върху вас! Денят също обещава да бъде положителен, ако не отидете твърде далеч с някоя неразумна постъпка.

Козирог – Оглеждате се във вътрешния си свят и отново сте замислени и тъжни. Не са виновни другите, ако сте видели само сиво в себе си. Опитайте се да гледате на света около вас по различен начин и ще видите, че под новото влияние всичко във вас се променя.

Водолей – Някои от вас са малко тъжни и замислени. С партньора ви всичко е наред, но отново има недоволство във вас. Изводът е, че сте недоволни от живота си, а не само от някои негови сегменти. Може да се стремите към грешни цели, но хората около вас не са виновни.

Риби –Прекарвате време в лутане между натрупаните задължения. Не сте в работно настроение и по-повърхностно възприемате света. Среща с приятели, дори и да е в дома ви, би било идеално за вас днес.

Съветите на Фортуна

Човек трябва да насочи действията си към укрепване на семейните отношения. Препоръчително е да подкрепяте семейните традиции. Всичко за подобряване на енергията в дома е от полза. Добър ден за започване на важни проекти. Засилва се интуицията и креативността.

Активират се подсъзнателните потиснати желания и страсти. Желанията стават по-малко управляеми, може да се появят погрешни мисли. Връзките, започнати по време на Луна в Дева, често са полезни и за двамата партньори, но не са толкова романтични. Отношенията се основават на разбиране и отговорност и много често водят до брак.  

 

 


Коментари (1)

Chonk Вие нямахте ли песен с MBT
20.05.2021 15:06 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още