Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 20.06.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 20.06.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 20.06.19 - Tribune.bg
Снимка:

Въобще нищо не трябва да стига до крайност - нито покаянието, нито освобождението

Овен – Искате да успеете навсякъде и във всичко, но ако тръгнете да се занимавате с няколко неща едновременно, то стресът ви е гарантиран. Вечерта ви очаква подем в настроението. Добре ще е да смените малко обстановката.

Телец – Добър ден за справяне с финансовите въпроси, планиране на разходите за бъдещето. Проверявайте всяка информация, която получавате. Не е необходимо за никъде да бързате. Има опасност да попаднете в неловко и глупаво положение.

Близнаци – Бъдете открити за нови идеи и предизвикателства. Съставете нов план за действие. Добро време за размисъл, не бързайте още да вземате решения. Не се отпускайте да харчите пари за дребни неща, тъй като без да се усетите ще претоварите бюджета.

Рак – Денят ще бъде наситен с емоции и благоприятен за общуване. Ще промените гледната си точка по някакъв въпрос. Абсолютно нежелателно е да обсъждате лични въпроси със странични хора, както и да споделяте лични тайни.

Лъв – Настройте се за решителни действия, бъдете настойчиви и ще получите повече от очакваното. Няма нужда да се безпокоите за дреболии. Много от проблемите, които ви притесняват сега, ще бъдат решени скоро сами.

Дева – Денят ще бъде ползотворен. Имате необходимата делова настройка и нищо няма да ви се опре. Повишена е вашата  чувствителност, но можете да вземате мъдри решения. Възможно е да възникнат разногласия в любовните отношения.

Везни – Делата ще се развиват успешно, всичко ще става по най-добрият начин за вас. Обръщайте внимание не само на дребните детайли в работата си, но и на всичко останало. Не пропускайте да се порадвате на малките житейски радости.

Скорпион – Днес сте настроени миролюбиво, но в същото време сте готови да защитавате енергично личните си интереси и своето. Не позволявайте на малките неща да ви разочароват и всичко ще ви се получи.

Стрелец – Днес не разчитайте на късмета си, а на себе си. Каквито и цели да имате е малко вероятно да бъдат постигнати лесно. Не поемайте излишни рискове, ако не се налага, не поемайте прекалено сложни задачи или дела.

Козирог – Има вероятност да се открият нови възможности, затова бъдете готови да действате бързо, за да не пропуснете шансовете. Първата половина на деня е подходяща за лични инициативи. Може да има значителни промени към по-добро.

Водолей – Емоциите, които ви движат, може да изглеждат напълно неуместни на вашите близки. Вашите действия не винаги ще бъдат в съответствие с намеренията на другите, няма да са хармонично съчетани с техните настоящи нужди и изисквания.

Риби – Хубаво е да не бързате да вземате важни решения. Укрепете позициите си. Ще ви отнеме още време, за да съберете цялата необходима информация. Ще бъдете обект на внимание от страна на противоположния пол.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата. Хубаво е да сте в компания на приятели.

Денят е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Бъдете разкрепостени, отдайте се на любов, творчество и радостта от битието. Енергията е нужно да се направлява в творческото русло – могат да се създават произведения на изкуството, да се разкрие душата в творчеството или любовта.

Не трябва да се напрягате, да нервничите. Не бива да се потискат инстинктите, но разкрепостяването не бива да стига до буйство, цинизъм, наглост и пиянство. Въобще нищо не трябва да стига до крайност - нито покаянието, нито освобождението. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време. В този ден може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което може да ви стане тежко. Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети