Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 20.12.2018

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 20.12.2018

Дневен хороскоп – четвъртък – 20.12.2018 - Tribune.bg
Снимка:

Енергията на деня изисква да се направи добро на ближния

Овен – Основната част от деня не обещава новости. По-добре е да се съсредоточите върху завършването на актуалните дела, решаването на незначителни практически въпроси, относно обичайните плащания и взаимните споразумения. Вечерта ще узнаете (или ще искате да узнаете) нещо интересно и важно.

Телец – В този ден заедно с практичността, мнозина Телци ще проявят хитрост и лукавство. Тези качества обаче ще бъдат използвани за чисто прагматични цели. Например, ще опитате алтернативен заобиколен начин, ако в дадена област директният подход не дава ефект.

Близнаци – До настъпване на вечерта не трябва да проявявате външна дейност. Много по-подходяща е самостоятелната работа по някоя практически приложна задача. В края на деня, вашата общителност ще се увеличи. Може да предприемете важен разговор.

Рак – Не трябва да отлагате важните задачи за по-късно. Старайте се да ги приключите до ранния следобед. Ловко ще заобикаляте препятствията. В края на деня е по-добре да се ограничат практическите действия, да се пренесе фокусът към общуването, проучване или събиране на информация.

Лъв – Вие сте съсредоточени върху практическите въпроси. Днес е подходящо време да се обърне внимание на дългосрочните планове. Може би ще помислите как да действате по-ефективно, как да увеличите доходите си.

Дева – Вие сте в добро настроение и пълни с оптимизъм. Планетарните енергии ви даряват вдъхновение и желание да се докажете. Вземете инициативата в свои ръце и не се страхувайте да действате сами. Може да получите покана да се присъедините към компания, където ще блеснете.

Везни – Днес сте доста позитивно настроени. И да сте имали причини за безпокойство, те ще изчезнат. Ако искате да изпитате нещо необичайно и вълнуващо, не се колебайте дълго време. Просто го направете.

Скорпион – Вие сте малко авантюристично настроени и готови да поемете някои рискове. Време е да се действа, да се довърши това, което е било отложено по-рано или да се решите на нещо, за което не ви е достигало смелост преди.

Стрелец – Вие сте делови и практични, очаква ви активен ден. Днес Вселената ви дава допълнителна енергия, която ще бъде достатъчно за всичко, което предприемете, с каквото и да се захванете.

Козирог – Ще имате продуктивен ден за практическа работа. Не променяйте нищо в стила си на работа, действайте последователно. Добро време за любов и романтика - те са в състояние да изпълнят сърцето ви с радост.

Водолей – Ако в последните дни сте имали известни разногласия, сега лесно ще откриете правилния подход, за да си върнете хармонията обратно във вашите взаимоотношения. Луната ще разсее враждебността и неразбирателството.

Риби – По-голямата част от деня обещава да протече гладко и спокойно. Благоприятната обстановка ще ви позволи да се занимавате с няколко неща наведнъж. Ще успеете във всичко, с което сте се захванали.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Основната част от деня е спокойна благодарение на престоя на Луната в Телец без значителни аспекти. Това не е време за пробив, но вие можете да бъдете умни и да проявите хитрост в детайлите, подобрявайки вече съществуващия резултат. В късния следобед Луната ще влезе в знака на Близнаци и ще започне да се подготвя за предстоящата опозиция с тандема Меркурий и Юпитер.

Днес се включва космическата енергия на любовта, ден на божествените откровения, пречистването на мислите, молитвите, спокойствието, победата на мъдростта над ума и чувствата. На този ден е необходимо да се прояви милост и състрадание. Енергията на деня изисква да се направи добро на ближния.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети