Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 21.01.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 21.01.21

Дневен хороскоп – четвъртък – 21.01.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Страхотен ден за общуване. Говорете за вашите планове, споделяйте идеи, опитайте се да вдъхновите другите. Ще можете да намерите съюзници и да привлечете тяхната подкрепа. Трябва да вземете важни решения; може би по-нататъшното развитие на събитията ще зависи от тях.

Телец – Спокоен и благоприятен ден. Не обещава планини от злато, но не носи и сериозни проблеми. Можете да завършите започнати дела, да се справите с планове за бъдещето, да придвижите някои проекти.

Близнаци – Не можете да седите неподвижно, защото със сигурност има много спешни въпроси за решаване. По-добре е да се въздържате от спонтанни покупки, но звездите нямат нищо против планираните.                   

Рак – Днес ще бъде трудно да се съсредоточите върху работата си, тъй като хората ви носят вълнуващи възможности и покани. Втората половина на деня е благоприятна по отношение на личните отношения. 

Лъв – Добър ден за работа. Ако се съсредоточите върху нея, ще постигнете голям успех, ще решите много проблеми. В деловите преговори защитавайте гледната си точка спокойно и твърдо, не правете отстъпки, които не харесвате: такава позиция ще предизвика уважение.

Дева – Денят ще бъде наситен със събития. Дори не разчитайте на факта, че ще можете да избегнете трудните случаи без усилия. Някои неща няма да се развият така, както сте очаквали. Ловкостта и находчивостта ще ви помогнат да се справите.                                  

Везни – Втората половина на деня е подходяща за важни преговори, начало на съвместни дейности, бизнес и приятелска комуникация. Способността да се разбирате с другите, да намерите подход към тях ще ви бъде полезна. Вашият чар е неустоим, можете да очаровате с думи, очи и жестове. 

Скорпион – Този ден ви дава шанс да постигнете много. Оставете настрана съмненията, притесненията и размислите за миналото, съсредоточете се върху ситуацията в настоящия момент: сега сте в състояние да я оцените правилно и да решите какво да правите по-нататък.

Стрелец – Възможно е да ви бъде предложена нова работа или участие в бизнес проект, който обещава бърза печалба. Послушайте интуицията си. Решителността, постоянството и отдадеността ви помагат да се върви напред.

Козирог – Няма съмнение, че ще свършите чудесна работа днес и ще получите още една причина да се гордеете със себе си. Но преди да постигнете брилянтен резултат, ще има няколко пречки за преодоляване.

Водолей – Благоприятен ден за решаване на ежедневни проблеми и практически действия. Можете да имате семейни разногласия. Научете се да контролирате емоциите си, за да избегнете конфликти.                              

Риби – Благоприятен ден (втората половина) за ново начало, особено за тези дейности, които изискват творчески подход, въображение, нестандартен поглед върху нещата. Способността да намерите общ език с различни хора ще ви бъде много полезна.                                             

Съветите на Фортуна

До обяд може да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Избягвайте мрачните мисли. Старайте се да ги трансформирате в позитивни. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения. Подходящо време за изчистване на организма и дома.

Следобедът е благоприятен за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Чудесно време за започване на нещо ново. Всички дела ще се развиват добре. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда. Ако чувствате упадък на силите и лошо настроение, помислете как да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете със здравето си. Полезни и ефективни са особено сега водните процедури, къпането.                                                                                                                                                                                                             


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети