Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 21.02.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 21.02.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 21.02.19 - Tribune.bg
Снимка:

Ден на хармонията, благодатта, спонтанната радост от битието

Овен – Положителното влияние пристига, излизате от черупката си на изолация и започвате отново да се радвате на живота. Обърнете внимание на подсъзнателните чувства. Ще откриете древната истина за доброто и злото, което ще ви помогне да насочите другите по правия път.

Телец – Количеството на задачите, които трябва да свършите се увеличава, затова е нужно да сдържате емоциите си и да бъдете подготвени за това, което имате да направите, а не това, което искате. Действайте в съответствие с условията.

Близнаци – Днес може да бъдете поставени пред необходимостта да гледате на нещата по различен начин. Най-вероятно това няма да ви хареса. Може да имате резки промени в настроението и дори да ви обземат странни чувства, мисли и желания.

Рак – Вие не сте много оптимистично настроени и събитията от този ден могат само да засилят това чувство. Но има добра новина: тази фаза скоро ще приключи. Просто изчакайте малко и всичко ще върви гладко.

Лъв – Изпитвате любов към живота, към другите и доверие в бъдещето. Подгответе се за нов етап от живота. Днешният ден е затишие пред нещо голямо. Най-важното е да не пропускате сигналите, които съдбата ви изпраща от време на време.

Дева – Днес ще имате успешен и продуктивен ден. Звездите ви съветват да не се тревожите за дреболии и да гледате света само от положителната страна. Ще действате под влиянието на всичко друго, но не и на логиката.

Везни – Вашата способност да се адаптирате към промяната днес ще бъде тествана, така че внимавайте. Поискайте помощ, ако имате нужда от нея, защото обстоятелствата всъщност са по-сериозни, отколкото изглеждат.

Скорпион – На този ден е по-добре да се въздържате от започване на нови дела и нови отношения. Продължавайте спокойно и внимателно да укрепвате постиженията си. Може би е дошло времето да направите крачка напред и да се отървете от всичко ненужно.

Стрелец –Много хора искат да общуват и да прекарват времето си заедно с вас, но това не винаги е добре. Общуването с някои хора ви отнема твърде много енергия. От такива личности днес трябва да стоите настрана.

Козирог – Това е добър ден за самостоятелна работа. Когато никой и нищо не ви разсейва, бързо се справяте със задачите, имате време да направите дори повече, отколкото сте очаквали. Благоприятно време за придвижване напред и самостоятелно развитие.

Водолей – Не се препоръчва да търсите заобиколни пътища за решаване на проблеми. Има по-лесен начин да постигнете това, което искате. Жаждата за действия, която ви обхваща сутринта, ще бъде краткотрайна, под нейното влияние не трябва да започвате нови неща.

Риби – Денят ще ви даде възможност да направите нещо много полезно, приятно и важно за себе си. Мнозина са склонни да слушат вашето мнение, но помислете два пъти преди да дадете някой съвет. Възможно е в замяна да получите не благодарности, а само оплаквания и упреци.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на хармонията, благодатта, спонтанната радост от битието. Днес не трябва да се живее по план. Доверете се на интуицията си и живейте според обстоятелствата. Не пропускайте да отворите всичките си сетива и да се насладите на деня. Отдайте се на вътрешната свобода и радостта. Хубаво е да сте в компания на приятели. Ден за гости, веселие и забавления. Направете избора да отпуснете душата си на воля като птица и затворете всички проблеми в “задния двор”. Препоръчва се максимална самоотдаденост, свобода, творчество. Смело продължете своите дела или започнете нещо ново и не се опасявайте от неуспех. Добър е за съпружески и любовни отношения, за пробуждане и преобразуване на сексуалната енергия.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати