Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 21.03.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 21.03.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 21.03.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Всичко ще върви добре. Денят ще ви направи радостни. Подходящ е за обичайните дейности. Ако е възможно, не вършете това, което не в е по сърце. Ако можете да отложите някои задачи – това ще е добре.

Телец – Изпълнението на най-важните дела ще трябва да почака, но можете да се справите с по-малките. Емоционалният фон е нестабилен, настроението ви често ще се променя. В трудни моменти, опитайте се да не преувеличавате важността на проблемите, мислете за нещо приятно.

Близнаци – Нуждаете се от свобода на действие и независимост, за да постигнете успех. Основното нещо - не позволявайте на другите да контролират ситуацията и вашите действия. Да вървите по течението е рисковано, още по-опасно да се поддадете на чуждото влияние.

Рак – Бъдете много внимателни, ако работите с хора: те ще се опитат да ви манипулират и използват в своя полза. Може да се наложи да поемете нещо съвсем ново. Няма нужда да бързате. Имате време да обмислите нещата и да разработите план за действие. Вечерта е подходяща за романтични срещи.

Лъв – Днес съдбата не ви е подготвила щедри подаръци, но не се огорчавайте. Семейните отношения могат да се развият напрегнато, ще бъде трудно да избегнете спорове с близките. Една промяна на обстановката ще ви повлияе значително добре на ума и тялото.

Дева – Днес може да има разногласия с околните. Искате да доказвате своята правота. Старайте се да се въздържате от остри забележки и критики, особено когато общувате с чувствителни и лесно уязвими хора.

Везни – Можете спокойно да се справите с текущите дела, да изпълните предварителните планове. Възможно е да се появят незначителни разногласия с околните. Опитайте се да предотвратите по-сериозен конфликт. По-добре е да се правят отстъпки в малките неща, отколкото да се развалят отношенията за дълго време.

Скорпион – Не се отпускайте. Ще трябва да полагате усилия в работата през целия ден, за да успеете. Бъдете деликатни с близките си. Въздържайте се от съвети, ако не са ви поискани и критични забележки. С шегите също внимавайте: не на всеки ще се харесат.

Стрелец – Денят може да се окаже малко стресиращ за някои. Сега не е време да вземате важните решения. Няма нужда да хабите излишна енергия да мислите за това, което не можете да направите или промените. Концентрирайте вниманието си върху други важни позиции.

Козирог – Жизненият потенциал намалява, днес сте уязвими към негативни влияния, така че трябва да се опитате да се изолирате от тях. Старайте се да избегнете неприятни разговори. По-добре е да се отложи обсъждането на важни въпроси.

Водолей – Днес избягвайте да влизате в спорове и не отговаряйте на провокации. Емоциите ви са интензивни, въображението работи на пълни обороти. Бъдете разумни и не купувайте неща, които не са ви толкова необходими в момента.

Риби – Ще имате късмет, макар и не във всичко. Доверете се на интуицията си. В следобедните часове са възможни неочаквани събития, които могат да ви накарат да промените плановете си. Не са изключени спорове с близките, но ако се избегнат взаимните нападки и обиди може да се постигне компромис.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети