Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 21.05.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 21.05.20

Дневен хороскоп – четвъртък – 21.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

На този ден трябва да сте особено сдържани и внимателни

Овен – Днес по всякакъв начин ще се стараете да излезете от рамките на установените отношения. Използването на някои стари контакти ще ви донесе полза в осъществяване на делата ви. Няма да ви остане време да скучаете.

Телец – Каквито и възможности да ви бъдат предоставени, просто не бива да ги пропускате. Вътре в себе си ще направите важни изводи и ще стигнете до сериозни решения. В отношенията с другите ще постигате лесно съгласие.

Близнаци – Денят е енергийно наситен, но действията ви трябва да бъдат добре обмислени и конструктивни. Не започвайте нищо да разрушавате и не участвайте в личностни конфликти и интриги.

Рак – Опитайте да използвате новите си идеи. Бъдете готови да тръгнете по нов път. В деловата активност успехът ви е обезпечен. Доверете се на интуицията си през днешния ден и действайте решително за това, което ви подскаже.

Лъв – Ще успеете само, ако реално оцените действителността и детайлно обмислите предстоящите си действия. Ако не блъфирате прекомерно и не сте твърде инатливи и лениви, вашият план задължително ще се осъществи.

Дева – Днес се изисква да проявите мъдрост и далновидност. Дори да имате много работа, намерете време и отделете максимум внимание на семейството, родителите си и децата. Предстояща среща може да се окаже много важна за вас.

Везни – Вашето вътрешно “аз” е готово да съблазнява и да бъде съблазнявано. Вслушайте се в мъдростта на собственото си сърце и ще получите възможност да се наслаждавате на живота. То е като пълна чаша с любов!

Скорпион – В общи линии денят ще бъде праволинеен и обикновен за вас. Не бъдете твърде взискателни в претенциите към партньора си и не злоупотребявайте с неговото търпение. Отделете повече време за почивка.

Стрелец – Оптимизмът и вярата ще способстват вътрешното ви израстване. Ще се разширява вашият кръгозор. Някои мъже Стрелци ще се проявят в ролята на рицаря с блестящите доспехи, който търси някоя дама, на която да подари сърцето си.

Козирог – Мъдростта на деня, която трябва да следвате е да развивате вътрешните си ресурси, да съзерцавате без да се привързвате, да вървите по своя път без да се колебаете. Намерете начин да възродите и обогатите отношенията с партньора си.

Водолей – Денят ще бъде благоприятен и хармоничен. Звездите са готови да ви подкрепят в достигане на желанията и плановете. Рискувайте умерено. Вeчерта прекарайте в спокойна домашна обстановка.

Риби – Ще имате възможност да се изявите творчески и да реализирате нещо. Ще ви помогнат и близки приятели. Можете не само да покажете най-добрата си страна, но и да се развличате. Успех сред противоположния пол.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Символ на днешния ден е октоподът, който със своите пипала от негативни мисли и отрицателни емоции може да обгърне цялото ви съзнание, затова се постарайте да не губите контрол над себе си, да не избухвате. На този ден трябва да сте особено сдържани и внимателни. Бъдете толерантни към недостатъците на други хора, не реагирайте прекалено бурно на нередностите.

През този период се увеличава вероятността за възникване на различни видове конфликти и спорове. И ако навреме не се овладеят, острите ситуации могат да преминат във враждебни отношения за дълго време. Просто всичко трябва да се възприема с хумор и ирония. Не вземайте всичко присърце. Не допускайте в съзнанието си отрицателни мисли и негативни емоции, борете се с тях. Бъдете сдържани, търпеливи и внимателни през днешния ден.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати