Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 21.11.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 21.11.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 21.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен- Днешният ден може да се окаже ден на парадоксите и откровенията. Ще се чувствате на гребена на вълната на преливащата енергия. Съпровождащите ви чувства ще  са ентусиазъм и радостно оживление.

Телец- Днес ще имате положителна настройка. Акцентът ще падне върху личните ви връзки. Симпатиите ви ще имат избирателна роля. Ще чуете нещо добро за себе си от там, където най- малко сте очаквали, но затова пък е напълно заслужено.

Близнаци- Околните разчитат на оригиналното ви мислене и находчивостта ви, за да намерят изход от нестандартна ситуация, но за съжаление сега вие също не можете да се похвалите със свежи идеи.

Рак- Не трябва да се поддавате на психологическия натиск и шантажа от страна на много близки хора. Ще предугадите някаква промяна, която ще настъпи в живота ви. Вътрешната интуиция ще ви подскаже как да действате.

Лъв- Ако днес ви кажат, че бягате по тъча, значи е дошло време непременно да смените тактиката. Бъдете благоразумни. Не се захващайте вие да оправяте чуждите грешки. Помислете какви подобрения можете да направите в собствения си живот.

Дева- Действията ви в днешния ден ще противоречат на думите ви. Не се закачайте с хора, които лесно се обиждат - нито на шега, нито на сериозно. Бъдете предпазливи и се съобразявайте с тяхната свръхчувствителност.

Везни- Голямо значение за успеха на вашите работи ще има точното време на предприемане на всичко, което ще правите. Ролята ви днес ще бъде разпределена между тази на добрия „съветник” и „спасителят на ситуации”.

Скорпион- Оживление и радостно настроение ще излъчвате през днешния ден. Просто ще сте неотразими. Кроите амбициозни планове. Очакват ви интелектуални разговори и развлечения. Не преяждайте и не препивайте!

Стрелец - Страхотен ден за осъществяване на собствените мечти. Действайте със замах, но обмислено. Пръскате любов и чар навсякъде около себе си и компанията ви е желана навсякъде. Някой очаква търпеливо да му обърнете внимание.

Козирог- Днес ще имате реален шанс да се осъществят някои от вашите стремежи. Около вас ще бъде доста раздвижено и ще настъпят позитивни промени. Вашата енергия ще нараства постепенно.

Водолей- Ще изживеете спокоен и стабилен ден. Всичко ще бъде както обикновено, без всякакви форсмажорни обстоятелства и ще се намирате в завидна хармония на тяло и дух. Някои от вас ще се отдадат на тайнствен флирт.

Риби- Не приемайте твърде присърце някои прибързани думи и постъпки на ваши близки или приятели. В тях няма вложен никакъв подтекст и тайни намерения. Просто е изострена вашата чувствителност.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Съзерцателен, спокоен, тих ден с отслабваща енергия. По-добре е да го прекарате самостоятелно, в медитация (балансира Ин и Ян) или уединение. Ако това не е възможно, в спокоен и премерен режим на работа. Прибързаността в този ден не дава резултати и не ускорява процесите. На този ден се разкриват измамите, изведнъж можете да видите, че ви лъжат.

Намаляваща Луна в Дева - Нараства критичността към другите. Периодът се характеризира с емоционална студенина, повишен скептицизъм, педантичност и дребнавост.

Здраве: Червата и стомашно-чревният тракт стават уязвими. Старайте се да не преяждате и се придържайте към диета. Естествено, не може да се говори за консумация на алкохол. Отлично време за козметични процедури.

Днес трябва да работите с женския елемент - вода. Пречистете тялото си чрез вода.

Направете си розова вода този ден: вземете чаша чиста вода, опушете я с благовоние от роза, капнете две капки розово етерично масло във водата и поставете розов кварц. На следващата сутрин, измивайки се с такава вода, ще подсилите своята женственост, привлекателност и ще изглеждате невероятно и зашеметяващо.

 От бижутата е най-добре да изберете с червен яспис.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети