Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 22 септември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 22 септември 2022

Дневен хороскоп – четвъртък – 22 септември 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес може да е трудно да запазвате самообладание. Или ще се притеснявате за дреболии и след това ще се ядосвате на себе си, или ще се обиждате на онези, които просто не разбират от дума. Всичко това ви затруднява да направите нещо наистина полезно.

Телец –Днес едва ли ще ви се отдаде да реализирате плановете си, но вие сте упорити, така че все пак не се отказвате. Понякога ще възникват малки разногласия с другите, но вие ще намирате начин да изгладите всички остри ръбове, за да се избегне конфликт.

Близнаци – През деня могат да възникнат малки затруднения, недоразумения, които ще объркат плановете ви в известен смисъл. Не са изключени разногласия с околните. Стари проблеми могат да напомнят за себе си.

Рак – Важно е да сте здравомислещи и да не се поддавате на външни провокации. Днес обаче това ще бъде по-трудно от обикновено, защото емоционалният фон на деня е доста напрегнат, настроението ви може да се развали от дреболии. 

Лъв – През първата половина на деня е вероятно да имате вълнения, но причините за тях няма да са сериозни. Каквито действия да предприемете, няма съмнение, че те ще бъдат завършени навреме, дори да срещнете пречки.

Дева – Можете да се притеснявате много от дреболии. Стремете се да запазите спокойствие, действайте без да бързате. Потърсете начин да се разсеете, да правите нещо друго.  Намерете си интересно занимание, което ще ви достави удоволствие.

Везни –  Не се вслушвайте във всички чужди съвети, повече е важно да обърнете внимание на вашата собствена интуиция. Следобед ще е добре да се съсредоточите върху семейните въпроси и свършването на някои домакински дела. 

Скорпион – Днешният ден може да е малко труден: вие сте склонни да следвате своите емоции, да се поддавате на мимолетни импулси, без да мислите до какви последствия може да доведе това по-късно. Бъдете по-внимателни и разумни!

Стрелец – Ден, в който всички заблуди и илюзии стават опасни. Неочаквано събитие може дори да ви извади от известната ви толерантност към мира. Звездите ви съветват днес да преминете към енергоспестяващ режим и да си дадете заслужена почивка.

Козирог –Денят е пълен с не малко предизвикателства, но отново ще успеете да се справите с всичко. Някои от вас ще се върнат към старите си планове, за да ги изпълнят. Бъдете внимателни, когато става дума за пари и разходи.

Водолей – Послушайте съветите на вътрешния си глас - интуицията ще ви подскаже как да прекарате днешния ден. Чувството за хумор днес може много да ви помогне. Много добри идеи се появяват в ума ви. Повечето ще могат да бъдат приложени в бъдеще, но не и днес.

Риби – Няма да е много лесно да намерите общ език с другите, ще ви се струват неразбрани, но вие ще се опитвате както винаги да изгладите острите ръбове, да направите някои отстъпки, ако сметнете, че могат да променят ситуацията към по-добро.

Съветите на Фортуна

Денят има тежка енергия. Много е вероятно да се случат неочаквани неща. Пазете се и не се поддавайте на изкушения и провокации. Днес не бива да се изпитва никаква завист. Не се поддавайте на инстинктите си.

Запазете спокойствие и бъдете сдържани, иначе емоциите могат изцяло да ви погълнат. Не трябва да се раздухват нещата и да се прави от мухата слон. Бъдете доволни от това, което имате. Настроението е променливо и нестабилно. Докато се смеете, може да се разплачете. Докато се радвате, може да започнете да се разочаровате.

Увеличава се опасността от кражби и измами, аварии и катастрофи. Неподходящ ден да се впускате в каквито и да било авантюри. Ако у вас възникнат някакви съмнения относно правилността на вашите постъпки, по-добре се откажете. В противен случай може да ви застигнат неприятности.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Има ли фактор, който разколебава доверието ви в честността на вота и изборните резултати?
Покажи резултати Скрий резултати