Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 22.04.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 22.04.21

Дневен хороскоп – четвъртък – 22.04.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят предлага голямо разнообразие от възможности. Мнозина ще искат да опитат нещо, което не са си позволявали преди. Може да откриете лесен начин за решаване на проблем, който ви притеснява от дълго време.

Телец – Всичко, което се случва, не е случайно. Интуицията ви е засилена, разбирате скрития смисъл на явленията. Звездите съветват да не се опитвате да пришпорвате нещата, оставете всичко на естественият поток от събития да диктува следващата ви стъпка.

Близнаци – Можете да излезете с нови и иновативни предложения за дадена задача, проект или проблем. Срещи с приятели или романтични такива ще ви зарадват. Не е изключено да има неочаквани подаръци, приятни изненади и знаци на внимание към вас.

Рак – Интуицията ви се засилва и е чудесно време да се свържете с висшето си „Аз”. Освен това ще сте по-емоционални, поради което можете да усложните деня си повече, отколкото си представяте. Трудно ще ви се отдават опитите да се прикриете.

Лъв – Нужно е да сте внимателни и рационални в действията си. Ако приложите необходимите усилия и проявите малко повече упоритост и последователност, ще съумеете да се справите с препятствията по пътя си.

Дева – Не сте толкова уверени в себе си, както обикновено, но колкото и да е странно, сте напълно сигурни, че ще постигнете своето. Въпреки че сте възхитени от новите възможности за себеизразяване, все още се страхувате да не направите грешна стъпка.

Везни – За да сте успешни днес, са нужни благоразумие, самодисциплина и търпение. Звездите ви съветват да не оставяте вашите дела настрана, за да задоволявате нечии желания. В личен план може да се наложи да направите компромиси, за да постигнете хармония.

Скорпион – За да избегнете неприятности, бъдете предпазливи и не си позволявайте да се ангажирате в рисковани ситуации. По-добре организирайте времето си, като избягвате стреса. Финансовите обстоятелства могат да създадат чувство за несигурност, но тези трудности са временни.

Стрелец – Днес ще се чувствате така, сякаш няма ограничение във вашите възможности. Внезапно могат да ви дойдат вдъхновяващи идеи, които да ви „изхвърлят” към нови височини. Денят ви ще е оцветен в различни цветове.

Козирог – Опитайте се да направите живота си по-колоритен, намерете нови източници на вдъхновение, внесете нотка на неопределеност в обичайната обстановка - оставете всичко да работи за вас. Чудесен момент за флиртуване.

Водолей – Приятелите могат да станат източник на вдъхновение за вас или обратно - могат да възпрепятстват осъществяването на вашите планове. Трябва да сте много внимателни, за да определите кой е истински приятел и кой не е. Ако днес във вашето обкръжение се появи нов човек - не е случайно.

Риби – Звездите ви съветват обективно да оценявате възможните рискове и да се откажете от очевидно нереалистични проекти. Ще намерите решения на някои проблеми и това ще ви даде усещане за удовлетворение и облекчение.

 

Съветите на Фортуна

До 14:30ч трябва да се заемете с такава работа, която изисква пълна концентрация и внимание. Без значение колко труден е проектът - можете да се справите с него. Проявете сериозно отношение към всеки, дори и към най-малкия детайл. Добре е да прекарате повече време със семейството си. Не се отказвайте от това желание - грижата за близките е не по-малко важна от всичко останало.

Слез 14:30ч успеха ще благоприятства тези, които се движат спокойно към целта си. Не хабете енергията си за дреболии. Днес може да срещнете добри хора. Вслушайте се в съвета му и ако ви предложи нещо, приемете го.  Бъдете искрени, проявете повече въображение, избягвайте ласкателствата. Добре е да се молите, а особено ефективно е, когато го правите за другите. Това е денят, в който молитвите се сбъдват. Безпричинно главоболие в това време, означава, че нарушавате енергиите на деня.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети