Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 22.08.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 22.08.19

Дневен хороскоп – четвъртък – 22.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Този ден не е предназначен за решаване на сериозни финансови проблеми, сключване на договори и сделки

Овен – Ако имате свежи идеи, постарайте се бързо да ги приложите. В противен случай може да ви изпревари някой по-настойчив конкурент. Вие се стремите към лидерство във всичко, дори във връзката с партньора ви.

Телец – Не се поддавайте на провокации и бъдете внимателни на обществени места! Денят е отличен в любовен план. Не пропускайте откриващите се възможности. Ако няма такива – създайте ги.

Близнаци – Вашият жизнен потенциал е намален, което означава, че трябва да изразходвате енергията си много икономично. Не се занимавайте с въпроси, които едва ли ще бъдат бързо завършени. Дългата монотонна работа бързо ще ви отегчи, поради което лесно ще правите грешки.

Рак – Денят е добър. Използвайте влиянието на положителните тенденции за завършване на важните дела. Върнете се към нещата, които преди това сте отлагали и ги довършете. Срещите ще са плодотворни.

Лъв – Целенасочеността и увереността в успеха спомагат за преодоляване на пречките. Погледнете познатите неща по различен начин, не се страхувайте да изоставите доказаните методи в името на по-дръзките. Много експерименти ще бъдат успешни.

Дева – Звездите са благосклонни към вас. Можете да постигнете голям успех в различни дела; най-важното е да се доверите на интуицията и да не ограничавате творческите импулси. Вие успявате да намерите подход към нови приятели, да спечелите тяхното благоразположение.

Везни – Не бързайте да споделяте тайните си с някой друг, освен с най-близките хора. Плановете за бъдещето също е по-добре да не се обсъждат, докато не сте сигурни, че можете да ги приложите.

Скорпион – Денят ще върви добре. Понякога ще се притеснявате, но само за дреболии. Малко вероятно е да възникнат сериозни проблеми. Ръководете се от здравия си разум и не се поддавайте на провокации.

Стрелец – Денят е непредсказуем и може да ви постави пред задънена улица. За ново начало не е подходящо. Не забравяйте, че лунната фаза е намаляваща, което означава, че е твърде рано да бързате и да се опитвате да започнете нещо от нулата. Завършете започнатото.

Козирог – Днешният ден ще изисква много сили от вас. Ако предните дни сте били уморени, трудно ще ви е сега. Първото нещо, за което трябва да сте готови, е за промените в настроението на хората около вас. При вас също ще има отклонения, но поради присъщата ви стабилност, те няма да бъдат твърде забележими.

Водолей – Денят е благоприятен за повечето от вас. Усещате прилив на сили и вътрешна енергия. Добър момент да преосмислите отношението си към живота, да анализирате свършената работа и да поправите грешките направени във времето, тогава всичко ще върви като по масло.

Риби – Денят ще премине за вас положително, но се пригответе за всеки случай за изненади. Действайте според обстоятелствата и слушайте интуицията си, не пренебрегвайте знаците, които съдбата ви изпраща. Не се претоварвайте – това може да доведе до здравословни проблеми.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Това е много хармонично време, златната средна между духовния и материалния свят. Енергията на този ден влияе върху увеличаване на интелекта. Може да получите „подсказване” от Вселената как да решите своите важни проблеми. Ден, в който се постига мъдрост чрез опит, получените уроци, знания, чрез други източници.

Този ден не е предназначен за решаване на сериозни финансови проблеми, сключване на договори и сделки. Не започвайте нови проекти. Решението на незначителните проблеми и второстепенни въпроси обаче е приемливо. Този ден е добър за обобщаване.

Денят също се счита и за ден на отвореното сърце. Помогнете на другите, покажете милосърдие и щедрост, не съдете, прощавайте и сами поискайте прошка. Днес е страхотен ден за пренареждане на къщата, за променяне на интериора. Освен това можете да ядете толкова, колкото си искате. Храната се усвоява много добре и изгаря без остатък.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети