Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 23.01.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 23.01.20

Дневен хороскоп – четвъртък – 23.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Влиянието на Марс ви осигурява адреналин и ще направи деня вълнуващ. Вие сте смели и решителни и не позволявате на никого да застане на пътя ви. Постоянствайте без да ставате агресивни в поведението.

Телец – Днес може да сте напрегнати, склонни към прибързани решения, илюзии, безполезна загуба на сили и средства. Пазете се от интриги на тайни врагове. Не забравяйте, че семейството е вашият кръст, а домашната атмосфера зависи от вас.

Близнаци –  Днес не е най-добрият ден за обсъждане на бъдещи планове, нови проекти и първите стъпки за тяхното изпълнение. Старайте се да не се нервирате, да не се поддавате на провокации и да реагирате по-спокойно.

Рак – Не допускайте хаос и объркване около вас. Всяка бъркотия ви се отразява много зле, досадно и ви кара да ставате нервни. Причини за спорове могат да се появяват по-често, отколкото обикновено. Добре е да ограничите контактите за днес.

Лъв – Въздържайте се от желанието да харчите повече пари от планираните. Навсякъде ви дебнат изкушения. На този ден е по-добре да облекчите напрежението на очите си, да си починете от стоене пред компютъра и телевизора. 

Дева – Трудно ви е да се разбирате с другите. Те често ви разбират погрешно и като резултат има обидени. Всичко ще бъде по-лесно, ако ограничите общуването, отложите обсъждането на важни въпроси и общите планове.

Везни – Настройте се по - философски и се опитайте да приемате спокойно всичко, което се случва наоколо. Не позволявайте да бъдете привлечени в спорове и кавги, които не ви засягат. Не влизайте в ролята на миротворец, занимавайте се с вашите дела.

Скорпион – В началото на деня трябва да проявите максимална сдържаност, за да не направите нещо глупаво от бързане. Този ден е по-добре да не се вземат сериозни решения, необходимо е да сте по-сдържани в своето поведение.

Стрелец – Днес звездите ви съветват да не бъдете нервни за дреболии, да говорите по-малко, да не хабите излишно енергия. Прекарайте вечерта не с приятели и познати, а сами, възстановявайки вътрешната си сила.

Козирог – Действайки последователно, стъпка след стъпка, можете да постигнете успех в работата си. Старайте се да не се отклонявате много от плана, който сте направили по-рано. Полезно е да ограничите контактите и да избягвате хора, които винаги са критични и не крият своето недоволство.

Водолей –  Като цяло ситуацията далеч не е благоприятна по отношение на паричните средства. Не се поддавайте на различни съмнителни предложения. Съществува опасност от измама. Помогнете на другите, които имат нужда от помощта ви.

Риби – В този ден ще разберете, че сте твърде чувствителни дори към незначителни неща. Опитайте се конструктивно да изясните недоразуменията с хората, с които са възникнали разногласия.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Силите отслабват, енергията се изтощава. Необходимо е да се погрижите за надеждна защита. За да се защитите, запалете свещ, заемете се с очистителни процедури.

Нищо не предприемайте. През този ден дори мислено не бива да градите никакви планове, не бива да започвате нови дела. По-добре е да се занимавате с дома, домакинството, с не много важни неща.

Трябва да избягвате фалшивите, досадните и безполезни хора, а също да се избавите от мрачните мисли и тъгата. Това е най-неподходящият ден за употреба на алкохол. Не бива да вярвате на никакви обещания, не бъдете доверчиви. Съмнителните факти и цифри обезателно проверявайте.

Силно нараства вероятността от възникване на всякакъв род конфликти и спорове. Острите ситуации могат да прераснат във враждебни отношения за дълго време. Можете да избегнете много неприятни ситуации, ако измените отношението си към ставащите събития. Всичко трябва да се възприема с хумор и ирония. Настройте се позитивно.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети