Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 23.04.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 23.04.20

Дневен хороскоп – четвъртък – 23.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

С всички сили избягвайте всякакви конфликти, кавги и скандали

Овен – Днес ще разполагате с голяма сила и основната задача е къде да я реализирате. Можете да довършвате натрупана работа, за която дълго време не ви е достигало време. Сега вече може да се разделите с нея. Поемете организацията за съвместен отдих с любимия човек.

Телец – Днес може да ви се струва, че всички около вас искат да спорят и да ви убеждават в нещо. На семейството се постарайте повече внимание да отделите. Ако пък сте сами, то е възможно ново запознанство, но трябва и вие да направите нещо по въпроса.

Близнаци – Този ден е подходящ за изясняване на отношенията си с любимия човек. Старайте се само да не реагирате прекалено емоционално, тъй като в разгара на обясненията може да наговорите много излишни неща. Не се дръжте саркастично.

Рак – Някои от вас са в момент, в който имат нужда от малко насърчение и подкрепа, за да продължат напред. Възможно е да чуете някаква критика или забележка по ваш адрес, но не си струва да обръщате внимание на това.

Лъв – Сега не е време за важни дела. Събитията ще се развиват по-бавно, отколкото сте очаквали. По-добре е да се съсредоточите върху самостоятелната работа, ще бъде по-лесно да успеете в нея. В личните отношения ще цари любов и разбирателство.

Дева – Днес някои ще се поддадат на емоционалните си изблици поради различни причини. Не се заяждайте за дреболии, защото ще развалите не само своето настроение, но и на партньора си. Добре е да знаете, че негативните емоции сега са противопоказни.

Везни – Крайно време е да направите преоценка на взаимоотношенията с някои хора от вашето обкръжение. Само че не бързайте да ги елиминирате прибързано. Още не е настъпил точният момент, всички нюанси не могат да бъдат взети наведнъж под внимание.

Скорпион – Днес могат да бъдат повдигнати доста въпроси относно работата ви. Не се вълнувайте и не вземайте прибързани решения. Добре е да не демонстрирате сега свои успехи, постижения, приятели, даже и покупки. Завистта, която може да предизвикате, ще отслаби вашата енергия.

Стрелец – Ако не нарушавате правилата, делата ви ще се движат чудесно, въпреки трудната концентрация. Финансови затруднения не се изключват, макар и временни. С партньора си бъдете по-нежни и проявете въображение в съвместната игра - любов.

Козирог – Благоприятен и плодотворен ден, в който ще имате възможност да направите много полезни неща за себе си и за другите. На някои ще им провърви и ще се окажат на точното място в точното време при добро стечение на обстоятелствата.

Водолей – Днес можете да обсъждате важни въпроси, като избягвате конфликти и спорове. Възможно е да получите добри новини или интересно предложение. Тези, които имат нови идеи, ще могат да намерят подкрепа от съмишленици.

Риби – Днес ще успеете да преодолеете някакви препятствия. По-добре е да запазите плановете си само за себе си. Не са изключени интересни предложения, които могат да касаят както работата, така и личния живот.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Новолуние в 05:27 ч.

Независимо какво ще се случи в този ден, всичко ще се окаже към по-добро, така че не се разстройвайте, ако изведнъж нещо се обърка, не както бихте искали - това означава, че трябва да действате малко по-различно, това е всичко.

Щом се настроите на правилния ритъм, предписан от по-висшите сили, всичко веднага ще се подобри и ще започне да се изпълнява като че ли от само себе си.

Основното нещо е да не се изнервяте и да не извършвате глупави, суетни постъпки, защото съдбата не харесва недоверчивото бързане. Когато влезете в правилния поток, трябва само да следвате случващото се и понякога (ако е необходимо) бавно да насочвате събитията в нужната посока.

Помнете: С всички сили избягвайте всякакви конфликти, кавги и скандали! Те няма да доведат до нищо добро в този ден. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети