Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 23.07.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 23.07.2020

Дневен хороскоп – четвъртък – 23.07.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Главното е да се съблюдава хармония във всички сфери

Овен – Днес ще бъдете активни в общуването, в утвърждаването на собственото мнение, в изразяването на интересите си и поради това този ден може да окаже нееднозначно влияние върху семейните и любовни отношения.

Телец – Денят подхожда за стратегическо планиране. Разчитайте само на собствените си сили. Бързо ще се ориентирате накъде да поемете. Добре правите, че не се концентрирате върху неприятните неща от ежедневието.

Близнаци – Успехи ще имате в интелектуалната и творческа дейност, където ще бъдете вдъхновени от някакви нови идеи. Обективното възприятие на действителността и собствените възможности ще ви помогнат да постигнете желаното.

Рак – Денят ще бъде напрегнат в психологически план, но пък ще почувствате емоционален подем. В никакъв случай не трябва да губите благоразумие. Не позволявайте на случайните настроения да станат водещи.

Лъв – Следвайте нормалния ритъм на деня. Ще бъде най-добре за вас да бъдете умерени, както в работата, така и в чувствата си. Подвластни ще бъдете на една импулсивност и всичко може да се очаква от вас.

Дева – Много важен фактор ще бъде способността ви да предвиждате хода на събитията. Постарайте се да избягвате физически и психологически натоварвания. Нужно е да има съизмеримост между възможности и желания.

Везни – Днес ви се дава голяма свобода и поле за действие. Ще изпитате вътрешна нужда за самоутвърждаване. Нови възможности и предложения. Ден на условностите. Благоприятно е за обществена дейност.

Скорпион – Времето няма да ви стигне за много неща. Не пилейте ценни материални и интелектуални ресурси. Днес всяко нещо си има своето значение. Трябва само правилно да изтълкувате сигналите, които получавате.

Стрелец – Вашият творчески потенциал ще бъде на необходимата висота днес. Енергия и сила изобщо няма да ви липсват. Пред повечето от вас ще се разкрият широки възможности, от които е добре да се възползвате.

Козирог – Денят ще бъде благоприятен за повечето от вас. За да не губите излишно време, добре е още от сутринта да планирате делата си, но преместете деловите срещи през втората половина на деня. В късния следобед можете да се заемете с битовите проблеми.

Водолей – Внимателно слушайте какво говорят хората, дори когато сте убедени, че няма какво ново да научите. Нюансите и подробностите, които ще станат очевидни ще ви накарат да промените отношението си към чутото.

Риби – Склонни сте към разсеяност. Бъдете по-съсредоточени в работата и проявете повече отговорност към задълженията си. Самочувствието ви е нестабилно и до голяма степен зависи от настроението ви, а то от хората, които са около вас.  

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят има двойствена характеристика - позитивна и негативна едновременно. Първата му половина е по-благоприятна. Носи душевно равновесие. Втората половина затормозява позитивните тенденции и само благодарение на проявите на дипломатичност и добронамереност може да се избегнат конфликтите.

Главното е да се съблюдава хармония във всички сфери. Десет пъти помислете преди да вземете решение. Препоръчва се пасивност, уединение. Добре е да се общува с по-възрастни роднини, учители, да се прочете мъдра книга.

Ден за укрепване на семейните връзки и за занимания с домашните дела. Хубаво е в този ден да се търси прошка, да се оправят грешки, да се търсят загубени вещи.   

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети