Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 23.12.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 23.12.21

Дневен хороскоп – четвъртък – 23.12.21 - Tribune.bg

Овен – Днес нервите ви ще бъдат подложени на изпитание и трябва да сте готови да избегнете напрежението и недоразуменията. Покажете разбиране и дипломатичност. Някои развития ще ви разстроят, но ако се замислите ще видите, че е във ваша полза.

Телец – С планирани ходове и без бързане ще постигнете това, което искате, а това носи и приятно усещане. Денят изисква скромност. Това ще бъде ден на затваряне на един цикъл и отваряне на друг. Гледайте на нещата с повече лекота и обективност.

Близнаци – Днес сте много креативни, проявявате естетически усет, освен че се вълнувате и искате да се забавлявате. Добра интуиция и разцвет на вашите артистични дарби, така че е време да приложите някои скрити таланти на практика.

Рак – Ако се стремите да дадете най-доброто от себе си, денят ще мине добре. Проявете мъдрост, чувство за разбиране и гъвкавост в справянето с възможните препятствия, тъй като най-голямото усилие ще бъде да приемете, че не всичко се случва както искате.

Лъв – Денят ще бъде лесен за диалог и ще имате достатъчно решителност и концентрация, за да направите това, което е необходимо. Има много висящи въпроси и вие искате да поставите в ред това, което ви вълнува, за да се успокоите. Денят благоприятства усилията ви.

Дева – Днешният ден може да донесе различни емоции, като меланхолия и носталгия, тъй като много неща ще излязат наяве. Добър ден да разрешите недоразуменията в семейната среда и да приемете решения на казуси, които ви вълнуват.

Везни – Днешният ден носи способността за създаване на лесна и добра връзка с хората. Имате способността да хармонизирате средата, в която се намирате, и да носите спокойствие на хората със своето присъствие и позитивизъм.  

Скорпион –Ако проявите дори и лека небрежност, сте застрашени от загуби и кражби. Поддържайте темпото на мир и хармония, с благодарност и радост, така че денят ще протече гладко. Това е страхотно време да бъдете с приятели, партньори и семейство.

Стрелец – Вашият ден ще бъде напълно различен. Ще има промени, изненади и необичайни ситуации, но всичко ще бъде много вълнуващо. Може да има покани за различни неща и това ще бъде началото на много положителни ситуации.

Козирог – Днешният ден носи необходимостта да вложите сърцето си във всичко, което правите. Ще е необходимо да проявите щедрост, съпричастност, алтруизъм и търпение, да не бягате от отговорностите си. Хората ще се нуждаят от вашето внимание, вашата дума, вашата помощ, а това може да бъде изморително.

Водолей – Вашата мотивация и вътрешната ви радост ще бъдат толкова големи в този ден, че хората ще ви последват естествено. Използвайте тази енергия положително. Ще мотивирате хората да направят нещо различно и забавно.

Риби – В днешният ден можете да бъдете малко разсеяни, въпреки че сте в добро настроение. Дори всичко да гори наоколо, ще можете да приемате нещата много спокойно, без изпадате в процес на фрустрация.                                                         

Съветите на Фортуна

 Ден на нашите заблуждения и грешки. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях.

Ако още от сутринта се заградите с молитва, нищо лошо няма да ви грози. Сега хората са най-податливи и възприемчиви към всякакви внушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние.

Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати