Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 24.06.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 24.06.21

Дневен хороскоп – четвъртък – 24.06.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Въпреки че днес нищо няма да се промени, ще почувствате облекчение, тъй като натискът върху вас (напрежението) вече няма да бъде толкова силен, както преди. Само внимавайте към края на деня.

Телец – Денят е добър, за да задействате плановете си и да предприемете инициативите с всичко, което имате на ум, без всякаква несигурност и съмнения, които биха могли да бъдат в съзнанието ви. Хубав ден за любовния ви живот.

Близнаци – Днес ще бъдете още по-дисциплинирани и организирани от обикновено. Ангажиментите ви по работата ще вървят чудесно, както и всичко в личен план. Препоръчително е само да внесете повече спонтанност в любовния и партньорския си живот.

Рак – Може да се наложи да се сблъскате с няколко проблема по време на работа, които ще се нуждаят от проницателна и внимателна работа. Не позволявайте на другите да вземат решения вместо вас.

Лъв – Вие сте в бунтарско настроение и това ще ви накара да направите промените, които са необходими, за да видите подобрение във всички области на живота си. И след като веднъж хвърлите топката, откривате, че всъщност е доста лесно и че нещата тръгват без проблеми!

Дева – Самочувствието ви е високо и се чувствате позитивно настроени, когато става въпрос за всякакви събития и обстоятелства в живота ви. Това наистина е полезно. Във въздуха има толкова добра енергия, че гарантирано ще имате прекрасен ден с приятели и близки.

Везни – В любовния си живот трябва да проявите проницателност. Опитайте се да избягвате разговори, които могат да доведат само до много лоши чувства между вас двамата. Не правете планини, ровейки като къртици.

Скорпион – Вашата динамичност ви носи предимства в работата днес. Вие сте нетърпеливи да направите своя ход и ако действате разумно, можете да активирате плановете си и да постигнете много повече.

Стрелец – Денят е идеален за самоанализ. Отделете минута, за да бъдете сами и направете равносметка. Също така е добър ден да подновите външния си вид и да се погрижите за здравето си. Бъдете готови да грабнете всяка възможност, която ви попадне.

Козирог – Трябва да говорите свободно с партньора си за това, което ви е на сърце. Не се опитвайте да скриете как се чувствате или никога няма да успеете да преодолеете проблемите, пред които е изправена вашата връзка.

Водолей – Избягвайте да подписвате нови сделки и споразумения днес. Това не е добър ден за поемане на рискове, които могат да застрашат целите ви. Останете реалисти и избягвайте ненужни грешки.

Риби – Проблемни ситуации ще ви безпокоят днес, но ако останете спокойни и разумни, ще се справите. Звездите са на ваша страна, помагат ви да извлечете най-доброто от това, което се случва в момента в живота ви.

Съветите на Фортуна

Много активен, но в същото време опасен ден. В такъв ден вътрешният конфликт със себе си може да стане напълно непоносим и дори незначително събитие да се превърне в „последната капка“, която прелива. Промени в настроението. Хората, които живеят без цел и без определен смисъл на живота, могат да преживеят депресия.

Вслушвайте се в препоръките и съветите на хората около вас, но не пренебрегвайте и вътрешната си интуиция, защото днес тихият й шепот е много силен. Нашият вътрешен подсъзнателен ум вижда всички възможни и не толкова възможни варианти на събитията.

Пълнолуние в 21:41 часа в знак Козирог. Денят носи силна енергия, която търси изход да излезе. Лесно могат да се провокират всякакви спорове и конфликти. Препоръчва се да бъдете сдържани и търпеливи в отношението си към другите, въпреки че ще бъде трудно.                                  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп