Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 24.09.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 24.09.2020

Дневен хороскоп – четвъртък – 24.09.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес ще имате натоварен ден, но не се страхувайте от трудности - можете да се справите с всичко. Освен това, с вашия ентусиазъм и активност лесно ще мотивирате другите. Не позволявайте на други хора да повлияят на настроението ви.

Телец – Денят е благоприятен, опитайте се да го използвате възможно най-ефективно, тъй като ще имате много работа. Отношенията с околните протичат като цяло гладко, въпреки че винаги може да се намери някой, който да ви изнерви.

Близнаци – Откажете се днес да вземате важни и стратегически решения. Не бързайте за никъде, не се опитвайте да правите много неща наведнъж. Бъдете по-внимателни към здравето си. Просто се отпуснете и се насладете на деня.

Рак – Опитайте се да си осигурите положителни емоции днес и правете само онези неща, които ви доставят удоволствие. Не правете нищо насила и не се претоварвайте с физическа активност. Старайте се да прекарате деня спокойно.

Лъв – Това е един плодотворен ден. Можете да разчитате на положителни резултати. Планетарните влияния ви дават сила и желание за действия, така че смело планирайте отговорни дела. Вашето обаяние предразполага хората към вас.

Дева – Може би просто трябва да се отпуснете малко, защото нервната ви система е явно напрегната. Старайте се да не влизате в разпри с другите, за да не хабите енергията си напразно. По-добре я насочете в правилната посока - в саморазвитието.

Везни – Добре е да отделите време за онези неща, за които преди не сте имали време. Грижете се за близките, поддържайки емоционален комфорт в семейството. Внимавайте при отваряне и затваряне на врати, тъй като има голям риск от прищипване на пръсти.

Скорпион – Днес ще почувствате вдъхновение. Възможни са срещи с хора, които ще открият нови перспективи пред вас. Вашето здравословно състояние зависи от емоционалното ви състояние. Бъдете предпазливи с харченето на парите.

Стрелец – Днес се изисква сериозно отношение във всичко. Как ще протече денят ще зависи до голяма степен от способността ви да се контролирате, както и от способността ви да се справяте с обстоятелствата.

Козирог – Денят обещава да е успешен. Звездите са на ваша страна, така че смело може да планирате важни въпроси. Лесна ще става комуникацията с хората, както в деловата среда, така и в личния ви живот.

Водолей – Космическите енергии ви дават сила и жизненост. Така че вземете съдбата си в собствените си ръце и се борете за щастието си. Ще успеете да намерите изход и от най-противоречивата ситуация.

Риби – Необходимо е повече предпазливост във всичко. Не бързайте с решенията и действия, тогава денят ще премине добре. Всякакъв вид лекомислие може да има сериозни последици. Вземайте профилактични мерки за здравето.

Съветите на Фортуна

Днес с особена сила важи правилото: „Мълчанието е злато“. Желателно е да се говори по-малко. В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват. Думата е вибрация, която в невидимия свят поражда някаква форма. В този ден небесата се разтварят, за да чуят думите и мислите на хората и отзивчиво откликват на тях. Затова този ден е благоприятен за молитви. Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания.

Да не се извършват и никакви разрушителни действия - късане на книги и цветя, рязане, чупене. Цялата енергия, която получава човек трябва да бъде използвана само за съзидание, за реализация на идеи и планове. Добре е да си прекарате времето някъде с приятна компания. Уязвими са белите дробове и лесно се хваща простуда.

След 15:30 часа може да се появи емоционална нестабилност, безпричинна смяна в настроенията, но това е временно, нека не ви притеснява.                                             


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати