Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 24.12.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 24.12.20

Дневен хороскоп – четвъртък – 24.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Този период сигнализира за края на глава от живота ви и за началото на нова, която ще бъде пълна с надежда и жизненост. Неприятна ситуация, която ви безпокои, разстройва и изхабява, сега приключва, като по този начин ви изпълва с облекчение. От раменете ви се вдига тежест! 

Телец – Проявявате много търпение и сила по отношение на проблемите, които заемат вниманието ви. Добре се справяте с всичко. Така продължавайте и запазете вярата си. Предстои ви приятна вечер с близките хора. 

Близнаци Днес се чувствате освободени от неприятностите, които ви измъчват толкова дълго и ви пречат да планирате бъдещето си. Ще получите необходимото спокойствие и почивка, което ще ви помогне да презаредите батериите си, за да можете да планирате по-ефективен подход. 

Рак – Енергията и динамичността, които ви характеризират днес, ще ви дадат необходимия тласък за започване на нови начинания. Отделете малко време и внимание както към себе си, така и към партньора в живота. 

Лъв – С всичко, което сте планирали за днес, лесно и бързо ще се справите. Въпросът е да останете верни на идеалите си и да не оставите мненията на другите да ви повлияят негативно. Не се притеснявайте, бъдете щастливи, както се казва. 

Дева – Днес ще преобладава доброто настроение. Ако в последните дни сте били твърде заети и сериозни, сега си позволете да станете по-разкрепостени и се отпуснете. Вашите планове за деня могат лесно да се променят. 

Везни Сега сте способни да подхождате към нещата с повече разум и да изградите по-солидна основа за бъдещето. Страховете ви обаче ще продължат да ви възпрепятстват в преследвате на целите ви. 

Скорпион –Денят обещава да премине спокойно.  Вниманието ще бъде съсредоточено повече върху домашните дела. Изпълнени сте с жизненост и енергия. Бъдете сдържани в думите и действията си и няма да имате никакви проблеми. 

Стрелец – Дълъг е списъкът със задачи, които трябва да свършите, но позитивното настроение ще помогне да се справите с всичко бързо, лесно и енергично. После намерете време, за да се отпуснете и да почивате. 

Козирог – Трябва да се примирите с промените, които се случват във вашия живот, и да гледате на бъдещето с увереност и оптимизъм; имайте предвид, че всеки край е ново начало. Периодът, който ви предстои, ще се окаже изключително пълноценен и няма да остави място за носталгия. 

Водолей –Преди обед се заемете с натрупалите се домашни и битови проблеми. Втората половина от деня ще прекарате в приятна ленивост и мечти. Отдъхнете си от суетата, отпуснете се и се насладете на почивката си.

Риби – Днес вероятно вече сте си приготвили дълъг списък със задачите, които имате да вършите. Доброто настроение  ще помогне да се справите с всичко бързо и лесно. По-късно непременно намерете  време да се отпуснете.

 

Съветите на Фортуна 

Енергията на деня е много благоприятна за всички хора, които са настроени позитивно и носят любов и светлина в сърцето си.

Денят е добър за активни действия, при условие, че не изразходвате прекомерно много енергия. Насочете силите си към съзидателна дейност. Луната се движи на празен ход от 00:52ч до 12:57ч, което прави времето неефективно за важни дела и покупки. Следобед се увеличава опасността от травми, така че бъдете по-внимателни.

Ако днес изливате енергията и любовта си към другите хора, грижите се за тях, това ще ви се изплати стократно. От друга страна хората ще бъдат по-упорити, трудно ще се съгласяват и ще правят отстъпки. Време  е да се насладите на благата на живота, на уюта на дома, да разхубавите дома си и да го приведете в ред. Светъл празник!

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети