Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 25.02.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 25.02.21

Дневен хороскоп – четвъртък – 25.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Венера ще окаже влияние върху вас, така че вдъхновението ще ви посети днес! Отделете време на творческите си умения. Денят може да донесе затруднения с парите. Пазете се от инфекции и настинки, грижете се за здравето си.

Телец – Мислите за парите все по-често изникват в съзнанието ви и ви карат да изпитвате негативни емоции? Ако проблемът не е твърде сериозен, просто се опитайте да го извадите от главата си. Пазете се от изкушението да купувате скъпи и луксозни предмети.

Близнаци – Проблемите на работното място ще отнемат почти цялото ви време и просто няма да остане енергия за семейните дела. Бъдете по-внимателни към близките си в днешния ден. В противен случай те ще създадат сериозни затруднения.

Рак – Възможна е емоционална умора, свързана с неизпълнени очаквания. Не се измъчвайте напразно! Очевидно няма да сте в настроение за общуване, затова е най-добре да прекарате следващите 24 часа сами със собствените си мисли.

Лъв - Днес е важно морално да се очистите от емоциите от предния ден. Опитайте се да не вземате важни решения днес. Сатурн ще окаже отрицателно въздействие върху представителите на вашия знак, така че са възможни погрешни действия.

Дева – Сатурн може да ви докара здравословни проблеми. Не се самолекувайте. Ако не се чувствате добре, посетете вашия лекар. Храносмилателната ви система сега ще бъде вашето слабо място. Яжте умерена диета и избягвайте алкохолните напитки.

Везни – Умора на тялото, мързел на духа. Не пренебрегвайте ежедневните си задължения, дори ако ви се иска малко да помързелувате. Ще изскочи една добра възможност. Не  пропускайте, защото няма да се повтори.

Скорпион – Ще почувствате мощен прилив на енергия и сила. През целия ден ще бъдете оптимистично настроени. Очакват ви скоро материални затруднения. Не са изключени усложнения в отношенията с деца. Бъдете снизходителни и внимателни към тях.

Стрелец – Вие вдъхновявате другите с вяра и оптимизъм, във възможността за големи постижения! Сега е подходящият момент да влезете в ролята на лидер на общността. Хороскопът ви предсказва интересни срещи, нови усещания, емоционални преживявания.

Козирог – Първата половина на деня е подходяща за сключване на договори, бизнес сделки, дългосрочни договори. Ще почувствате положителен заряд от Вселената, който ще ви даде нова енергия и желание да спечелите повече пари!

Водолей – Необмислените действия днес могат да създадат проблеми на работното място и у дома. Ситуацията ще започне да се променя към по-добро, когато успеете да се научите да контролирате емоциите си. Човек с не добри намерения ще се опита да спечели доверието ви.

Риби – Опитайте се да се отървете от негативните психически нагласи, които ви пречат да сте щастливи. По-добре е да действате и да грешите, отколкото да не действате от страх от възможни последици. Късметът обича решителни и целенасочени хора, това се отнася за всички сфери на живота.

Съветите на Фортуна

До 16:00 ч избягвайте да сте пасивни. Време за решителни действия. Ключовият аспект за деня е съзидание. Можете да стартирате нови начинания. Имате последна възможност да направите нужните корекции в проектите си.

След 16:00 ч не вземайте прибързани решения, първо „премерете седем пъти”. Не се препоръчва да започвате нищо ново. Добре е да се отървете от старите неща, да има запалена свещ, да медитирате върху огън. Мислите трябва да бъдат контролирани, да се говори по-малко, да не се хвърлят думи на вятъра. Старайте се да контролирате емоциите си и да не се намесвате в конфликтни ситуации.

Главното нещо е да не се прекъсне хармонията в отношенията с хората и да се поддържа мир в душата. Добре е да прекарате деня с близки хора, по-малко в компанията на странични. Не се препоръчва да тръгвате на дълги пътувания. Добре е да се помолите за душите на починалите близки. Препоръчително е да не се занимавате с почистване, миене, готвене. Добър ден за гладуване.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

СУНЦЕ ИВЕ ХОЋЕ ЛИ АНДРЕА ПОСТАТИ ПРВА ДАМА И ЖЕНА ОД СУЛТАНА.

ХРИСТ СУНЦЕ ТЕСЛА
25.02.2021 11:54 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати