Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – четвъртък – 25.03.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – четвъртък – 25.03.21

Снимка:

Овен – Денят обещава успех. Звездите са на ваша страна, така че не се колебайте да планирате важни неща. Ще бъдете в добро настроение, а отношенията с хората ще се развиват хармонично и естествено. 

Телец – Свободните членове на вашия знак имат голям шанс да привлекат вниманието на противоположния пол. Трудности също не се очакват и в семейните връзки. Имате всички шансове да реализирате собствените си планове.

Близнаци – Денят ще донесе много работа, комуникацията с другите ще тече безпроблемно. Ако е необходимо, можете да защитите своето мнение и да докажете своето твърдение. Като цяло денят е благоприятен, опитайте се да се възползвате максимално от това.                 

Рак – По-добре да не разсейвате енергията си и да се съсредоточите върху това, което смятате за важно. В любовта и връзките влиянието на звездите е предимно неутрално, очаква се спокойствие и хармония. 

Лъв – Хороскопът обещава добър ден. Но през първата половина на деня ще трябва да проявите търпение - атмосферата в службата ще бъде напрегната. Колегите са изнервени, шефът има претенции. Свършвайте нещата бързо и отделете време, за да се срещнете с приятелите си.

Дева – Очаква ви натоварен и дори динамичен ден. Няма да можете да откажете на приятели и познати и ще започнете да решавате чужди проблеми. Отзивчивостта е страхотна, но се опитайте да намерите време за себе си.

Везни – Вашият чар предразполага хората, което можете да го използвате в своя полза. Планетарните влияния добавят сила и желание за действие, така че не се колебайте да планирате отговорни дела.                

Скорпион – Имате шанс да спечелите допълнителни пари и да укрепите позициите си на работното място. Свободните представители на вашия знак ще се радват на успех поради повишената си привлекателност, могат да разчитат на интересни запознанства и флирт. 

Стрелец – Очаква ви продуктивен ден. Можете да разчитате на положителни резултати. Ситуацията в сферата на личните отношения ще зарадва със стабилност – атмосферата в семейството ще бъде топла и хармонична.

Козирог – Почти винаги казвате това, което мислите. Това е ценно качество, но хората около вас не са доволни от вашата прямота. Опитайте се да бъдете по-деликатни в общуването, за да не разваляте отношенията с колеги и приятели.

Водолей – Денят обещава да бъде продуктивен. Космическите енергии ви дават сила и бодрост, както и добро настроение. В любовните отношения сте склонни да бъдете доста капризни, което може да ги влоши.

Риби – Звездите съветват да бъдете по-внимателни при работа с информация, в разговори с колеги и близки хора, защото не са изключени погрешни заключения и неясноти. Обърнете специално внимание на съдържанието на документите, които подписвате.                         

Съветите на Фортуна

Денят е подходящ да се погрижите за своите земни блага, да направите материалните си планове. Препоръчва се повече да почивате, по-малко да работите. Денят подхожда за интензивен отдих, за разпускане, релакс, хапване често, но по-малко (стомахът сега трябва постоянно да работи, а устата да дъвче), за търсене на удоволствие. Добре е да сте обкръжени от красиви предмети, да разглеждате красиви природни картини, клипчета.

Избягвайте да вземате важни решения. Стремете се към неща и хора, които могат да повдигнат настроението ви. Покажете любов и доброта към всичко живо – хора, животни, растения. Не трябва да се нарушава хармонията на света със спорове и разправии. Добре е да се помирите с тези, с които сте скарани. Внимавайте да не счупите нещо и да не се порежете. Не е хубаво да видите кръв.

След 15:29 часа Луната преминава на празен ход до сутринта. Не се препоръчва да започвате важни неща.                                                                                                                                                                                                                                                                                          


Топ новини

виж още

Актуална тема